Sommer fresht på soverommet.

Dette Innlegget inneholder reklame link  til mille moi.

Hei og hopp du fine lille lørdag! Været er ikke noe å skryte av idag, det regner og blåser stort sett om og med hverandre og det berømte sommerværet ser ut til å la vente på seg. Det å drømme om samme varmen som i fjor blir vel å drømme litt mye, men det er lov å håpe likevel? 

Her hjemme har jeg skiftet på sengene, lagt klart til en maskin og snart skal jeg starte på middagen. IDag blir det skikkelig potet mat- namnam!

Jeg har fått mange spørsmål på rommet vårt, og om jeg kan legge ut mer bilder på alt her i huset- noe jeg såklart kan. Jeg har bare vært i en barselboble som har satt ALT annet til side. Og med fire barn er det ingen hemmelighet at ting tar litt tid, hihi….

Jeg har fått inn litt gull med alt det beige og blå, og for å være ærlig synes jeg det gjorde alt MYE finere! Det å røffe opp er gjerne litt nødvendig, spesielt her hos oss.

Victor sover sidenav oss, og sålangt benytter han seg av Stokke mini- jeg synes den er så lun å god til han. Det ligger han som en liten prins, hver eneste natt- inntil han våkner tidlig morgen å vil opp til oss. Det er liksom en egen kos med det også synes jeg.

Alle putetrekkene ( ikke missoni) finnes hos Mille Moi. Se de ulike alternativene, miks og match selv ved å trykke HER.

Jeg håper dere har hatt en deilig dag så langt❤️ Vi skrives igjen!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment