Sommeridyll på sitt beste…

Reklame. 

Herlig uke godtfolk! Har dere sett det været! Jeg sitter nå å nyter det å jobbe fra verandaen, for jeg kan oppriktig ikke komme på en bedre plass å jobbe nå. Stemmer det værgudene sier er det meldt slik vær de neste to ukene også, og det er jo ikke negativt! Jeg krysser det som krysses kan for at sommeren er god med oss videre i år også!

Uteplassen er denne sesongen pyntet med Millemoi sin lekre sommerkolleksjon, for den er virkelig flott! Jeg er elsker som alle vet blått,så det kommer jo ikke som noen overraskelse at jeg har valgt blått til uteplassen også, gjør det vel?

For å dra inn noe annet har jeg valgt ørlite grått, nettopp fordi jeg synes den tøffe blåfargen er helt rå mot det grå og lyseblå.

Putetrekkene finnes HER hos millemoi, og de er lekre å kombinere med både 50×50 trekkene med dusker, samt de nøytrale bomullsputene i 60×60.

Har dere sett serviset vårt?

Fiske serviset er mitt favoritt servise, det er jo ikke til å legge skjul på at det er  litt ekstra koselig å dekket sommer bordet med det. Tenk reker, eller deilig fiskesuppe servert på det, kan jo ikke bli nydeligere enn det akkurat.

Serviset fra Millemoi finnes HER i nettbutikken deres. I fargen Creme og lyseblå.

Den lekre vannkaraffelen er også fra millemoi. 

De runde flettet spisebrikkene finnes HER 

Vel, nå skal jeg få unna noen mail før lillemor skal hentes i barnehagen. Jeg håper dere koser dere i finværet, vi sees etterpå!

Leave a Comment