Spa på terassen.

Dette innlegget inneholder reklame lenker og er gjort i samarbeid med Skargards.no

Hverdagsluksus hjemme på verandaen i den perfekte badestampen.

Å bade i deilig oppvarmet vann under åpen himmel har alltid vært mitt ønske, drømmen om badestamp har derfor vokst mer og mer. Kan dere tenke dere noe mer avslappende enn å varme opp badevannet, lene seg godt tilbake og se på stjernene i sitt eget lille hjemmespa på en ellers hektisk dag?

Vi bestemte oss for en badestamp fra Skargards ( Badestampen kommer du til ved å trykke HER.)  siden jeg ønsket å ha en badestamp som ikke bare var pen å se på, men også praktisk og komfortabel. Hos Skargards fikk vi huket av på alle ønsker og personlig har jeg aldri før sett en så pen badestamp. Stampen er det peneste møbelet vi har på terassen og et smykke til huset, et lite samlingspukt for venner og familie. Det å fyre opp badestampen med ved gjør oppvarmingskostnadene mindre, denne kostnadsbiten var noe jeg helt ærlig har tenkt på når det kom til elektriske boblebad.Når du fyrer opp stampen skapes et naturlig undertrykk i ovnen som får badevannet til å sirkulere av seg selv. Ovnen i Skargards Regal er smart integrert i badestampen, slik at det kalde vannet på bunnen sirkulerer gjennom ovnen når du fyrer. På den måten oppnås en jevn vanntemperatur i hele badestampen og vannet varmes fort opp.

Siden vi mottok badestampen har vi brukt den nesten hver eneste dag, med barna, men også når de er i seng.

Ovnen, som er elegant integrert mellom trepanel og kar, skaper et rent bademiljø. Samspillet mellom de herlige, runde formene garanterer deg et behagelig bad i mange timer. I tillegg til utmerket sittekomfort har Skargards Regal også et behagelig armlene og et opphøyd barnesete. 

Vi er en hjemmekjær familie og er glad i å tilbringe tid hjemme med barna, og nettopp derfor har vi valgt å lage en egen liten oase og spa rett utenfor verandadøren. Allerede nå gleder jeg meg stort til å sitte kalde vinterkvelder oppi stampen og nyte – det at stampen kan brukes året rundt er absolutt ikke negativt. Vi valgte faktisk på de varmeste dagene og ikke fyre den opp, tempraturen var 25 grader i hele to dager etter vi varmet den opp og det var deilig å sette seg her i «normal» tempatur når solen koket. Ungene tror jeg var i badestampen et par timer og lekte og syntes tempraturen var PERFEKT ….

Badestampene fra Skargards er bygget for lang levetid. Som standard blir de produsert i de beste materialene.

Dette medfølger Skargards Regal:

Sirkulasjonsovn i saltvannsbestandig, syrefast stål
Ergonomisk kar bygget i fem lag med glassfiberarmert herdeplast
Kraftig underramme som kan settes rett på bakken
Røykrør i høyglanset, rustfritt stål
Miljøsertifisert, råtebestandig trevirke
Ovnsdør med glass.

Lurer du på noe om Skargards? Vel, da burde du fortsette å lese eller Trykke HER.

Skargards er en norsk bedrift som utvikler, produserer og markedsfører badestamper og bassengutstyr. Fabrikken dems ligger i Åmål, kun 18 mil fra Oslo ved Sveriges største innsjø, Vänern.

Skargards er en av Europas største produsent av vedfyrte badestamper og produktene deres selges over hele ti forskjellige land i Europa.

Som kunde kan du kjøpe en badestamp som er tilpasset dine ønsker og behov. Hver badestamp bygges nemlig med det tilleggsutstyr du som kunde selv ønsker. Deretter leveres badestampen helt hjem til tomten din.

Hver badestamp er produsert i glassfiberarmert herdeplast etter samme teknikk som moderne båtskrog. Skargards bruker kun miljøsertifisert trevirke til badestampene deres.

 

 

Leave a Comment