Spørsmål med svar.

Hipp hurra for ny uke, med nye muligheter. Her har dagen bare forsvunnet like fort som den kom, hvor timene blir av vet ikke jeg(?) .

Siden jeg idag ikke har rukket stort mer enn å jobbe med et par veldig krevende prosjekter har bloggens oppdatering falt litt «bak» på listen for dagen.. Det er absolutt INGEN unnskylding, men en forklaring på min seine oppdatering her på bloggen.

Jeg har de siste ukene samlet opp en god del spørsmål, siden jeg hver eneste dag får flere spørsmål folk ønsker svar på tenkte jeg å ta for meg de spørsmålene jeg får oftes i dette innlegget. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan, og håper dere som lurer nå får spørsmålet besvart.

Når dere reiser, hvorfor reiser dere så mye uten barna ? 

Svar:

Hmmm, si det?

Først og fremst fordi Kim og jeg liker å kunne få muligheten til å reise litt og bare være kjærester. Når vi ble sammen ble vi også kastet inn i en tilværelse med fire barn fra dag en, der ei var så å si nyfødt idet forholdet startet. Det har derfor vært viktig i vårt forhold og bare få lov til å være oss to sammen. Siden Lila er minst og jeg har ansvaret for henne blir det også naturlig at vi tar henne med oss den perioden hun er hos meg. Det å sette henne bort mer enn de helgene jeg er borte fra henne er uaktuelt og ikke noe vi ønsker. Olíver og Mathilde går på skolen, og siden vi ikke har ønsket å ta de ut av skolen mer enn vi må har det også blitt litt vanskelig å ta de med oss. Vi gjør vårt for å ta ferie i ferieperiodene de har fri fra skolen. Vanessa kan av private grunner ikke fly på de neste årene, noe som også gjør det vanskelig for oss å ta de med oss alle sammen. Vi skal ta de eldste ut noen få dager av skolen neste gang vi skal til Bulgaria, da skal de og Lila være med oss.

Utover det føler jeg vi er veldig flinke til å finne på ting med barna, det skal ikke så mye til for å glede dem. <3

Jeg har lest folk sier at du bryr deg mest om Lila, stemmer dette? 

Svar: 

Uff, finnes slike påstander ?  NEI, ABSOLUTT IKKE.! Mine barn er like mye verdt, de er det kjæreste jeg har, det viktigste jeg har rundt meg og det såreste i livet mitt. Det er tre forskjellige barn, så de eier hjertet mitt ulikt, men ingen mer eller mindre enn det andre. De er like høyt elsket, sett og ønsket hver og en av dem. Dette er de nok helt trygge på selv, for de vet å få mammahjertet mitt til å slå så fort at det nesten kan hoppe ut og opp igjennom halsen på meg.

HEI! jeg har lest bloggen din i mange år, har også vært fast kunde i butikken din. Jeg åpnet øyene mine for deg når du ble alene og var gravid. Det jeg lurer på er om du synes alt rundt din eks og deg er vanskelig? Jeg har forstått på deg via bloggen at du var veldig glad i han? Dere har jo hatt et partnerbytte, er ikke det vanskelig med tanke på sjalusi ? Håper du kan svare =)

Svar:

Nå vet jeg ikke helt hva du mener med vanskelig, men jeg skal prøve å svare rett om jeg tolker spørsmålet riktig. (?)

Nå er det over 2.5 år siden jeg ble «alene», og med tiden gjør man seg opp tanker og sakte, men sikkert gir slipp og går videre. Jeg har vært glad i begge mine tidligere partnere, men med det betyr ikke det at jeg idag er det. En hver erfaring, er en erfaring rikere. Jeg synes idag ikke noe er vanskelig i forhold til følelsene mine, for det er ikke noe å grave etter eller føle på. Når det kommer til Lila er jeg ikke opptatt av annet en gjensidig respekt i rollen som en forelder, det til hennes beste. Dersom du tenker på sjalusi i forhold til at Kim sin x er Lila sin stemor er det ikke noe jeg bærer med meg.

Hvordan fungerer ting med barn i bildet når det er isfront mellom to parter? 

Svar: 

Barnet kommer alltid først, i det sekundet man setter seg selv foran blir det et problem. Klarer man å styre vekk fra det, trenger man ikke ha noen relasjon til hverandre annet enn akkurat barnet.

Du opplevde et veldig tøft svangerskap, har dette skremt deg fra å få flere barn? 

Svar: 

Svangerskapet mitt med Lila var tøft og det skyldes flere årsaker. Jeg hadde et veldig tøft svangerskap både fysisk og psykisk, men  idag husker jeg de gode stundene mer enn de harde. Jeg tror et svangerskap blir litt som en fødsel, du vet det var vondt, men likevel verdt det når du får det litt på avstand.

I sekundet du holder mirakelet ditt i armene dine, er alt glemt og alt verdt å kjempe for <3

Hvordan fikk Lila navnet sitt?

Svar:

Lila skulle egentlig hete Emma, men så falt jeg litt for navnet Lillie. Etter en film hvor ei lita jente het Leila falt jeg pladask for Navnet, og Lila ble det.  jeg synes navnet er så «lite»og nydelig, men for at det ikke skulle virke for «kort» ble hun døpt Lila Victoria. Navnet Lila betyr «liten» og «lek,moro» og Victoria betyr seiersgudinne  – noe som passer den lille snuppa mi perfekt. <3

Jeg vet du har fått spørsmålet tidligere, men jeg spør igjen: tror du at du og Kim vil få flere barn? Og hva tenker du om å ha tre fedre til barna dine? 

Svar: 

Hallo 2018 sier jeg! Jeg startet tidlig med barn, fikk to før jeg rakk å fylle 20 år med en mann jeg var sammen med i mange -MANGE år. Nummer tre fikk jeg i en alder av 27 år med med mann jeg hadde vært sammen med i et par år. Jeg skammer meg ikke for å ha trodd på forhold som ikke har vist seg å fungere – selv om det har resultert i barn. Slik går det når man ønsker å tro på kjærligheten, selv om den viser seg å ikke være den «rette» likevel.

Nå har Kim vært der i hele reisen med Lila, så vi har jo opplevd alt med Lila siden hun bare var noen få uker sammen i fellesskap. Ennå er jeg ikke 30 år, og selv om jeg har tre VELDIG flotte barn, skal jeg ikke legge skjul på at det å få en genetisk sammen hadde vært veldig hyggelig. Jeg skal aldri si aldri, hvem vet?  Jeg kunne ikke tenkt meg å hatt to tette slik som Olíver og Mathilde, pga jeg synes det var veldig hektisk med kun 20 måneder mellomrom. Nå er Lila 2 år denne måneden og fra nå og oppover hadde jeg ikke vært negativ til en til.Hvem vet, vi har ihvertfall begynt å snakke om temaet <3

Kommer dere til å bli i rekkehuset, eller vil dere en dag selge? 

Svar: 

Per idag trives vi, nettopp fordi vi har så stor og god økonomisk frihet her og har fått det akkurat slik vi ønsker. Vi skal første bygge på med et fjerde soverom, så får vi med tiden se om vi velger å leie ut boligen eller selge den om og hvis noe annet skulle bli aktuelt. For meg  handler det ikke om å ha det største huset, eller det dyreste, men trygghet i å ha noe sikkert og godt å trekke seg tilbake i.  Jeg har heller aldri før vært så fornøyd og avslappet til et hjem som jeg er til dette, og jeg lyster per idag ikke på noe annet heller. Jeg har mer enn nok å holde i sjakk her, og så lenge barna har rommene sine føler jeg at vi har det vi trenger! Jeg legger meg hverdag i sengen min, alt er nytt og ordentlig rundt meg og jeg kan kun være en plass av gangen.

Tjener du godt på det du driver med? Det ser ut som du har en del og tjener godt.

Svar: 

Jeg synes ikke noe om å skrive om min inntekt, den føler jeg privat. Jeg vet det er mange bloggere som har gått ut med inntektene sine, men de kommer jeg aldri til å gjøre. Det eneste jeg kan si er at jeg har råd til smør på skiva mi og at 2018/ 19 er gode år for meg. Om det er via bloggen eller andre plasser vil jeg ikke utdype. Jeg skatter og betaler mva som alle andre som driver noe og jobber ræva av meg for å bygge meg opp slik som alle andre. Livet mitt er dessverre ikke så enkelt som å sortere blomstervaser eller dandere putetrekk, selv om mange ønsker og gjerne vil tro nettopp dette. Om jeg går i + eller – gjelder ingen andre enn meg, jeg er voksen å må passe på meg selv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment