Stæsjer opp høst bordet.

Reklame.

Høst, åh… Jeg elsker virkelig høsten, den har en farge jeg synes er så inspirerende å jobbe med. Før helgen tok jeg turen opp på Millemoi, der hentet jeg meg hjem de fresheste krukkene og nydeligste t-lys glass i de lekreste farger.

Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker å pynte og ordne til selskap og nå var inget unntak.

Alt det grønne plukket jeg utenfor i hagen og jeg elsker hvor enkelt man kan ordne et lekkert bord. Masse levende lys, noen lekre grønne kvister og et lekkert servise og vipps er man der.

de søte lyslyktene finnes HER, her og her. 

Jeg har valgt å blande alle fargene, fordi et lager spill og sammen skaper et fantastisk lys.

Serviset har blitt min favoritt servise, det er alltid fint og tåler alt! Fint ikke sant? Fiskeserviset finner dere HER. Jeg har forelsket meg helt i brettene, og valgte å kjøpe så jeg fikk 4 stk som jeg kan bruke som dekktallerken. Disse finnes også i sort og jeg har de alle sammen, men jeg synes virkelig de nye brettene ble noe eget, litt mer eksklusivt å se på.

Finner Her i nettbutikken.

De lekre unene er de samme jeg har i sort, liten finnes HER og den store finner dere HER  i nettbutikken.

De lekre noe putene har jeg bare falt HELT for, de er virkelig lekre og blande inn med strikk og velour´n. Sjekk den lekre rød-rust fargen, den er grisefin til midnight blue og beige. Finnes HER i nettbutikken. Fin pris er det på den også, kun 198,- … Lekker ikke sant?

Serviettene er egentlig tøybrikker, men jeg synes de er så tynne og enkle å vaske så jeg bruker de ofte som serviett.

Jeg håper dere har en deilig lørdag, vi skal bare slappe av og nyte en sofalørdag med taco og Pepsi max…

Leave a Comment