Starten på julens fat dekorasjon

God morgen torsdag!

Her er små og store levert i barnehage og på skole! Jeg skal prøve å få unna noen timer med kjedelige oppgaver, sånn er det når man må ta det som er litt kjedelig også. Solen skinner endelig, herremin så deilig ! Jeg blir altså så glad hver gang jeg ser den titter frem! Er det bare meg som får ekstra energi av den? Jeg håper vi går en solfylt og hvit juletid i møte!

Som dere ser på bildene mine har jeg smått startet med fat dekorasjon igjen, jeg skal holde meg noen uker til før jeg pynter med julekuler og annet, men litt grønt og brunt må vel være lov? Det er så koselig å dille og dalle med slik igjen, rett og slett noe av det morsomste jeg vet om. Jeg elsker å eksistere i min egen lille interiørboble, alt annet forsvinner når jeg får lov å oppholde meg i den.

Jeg fant etter mange stopp endelig tulipaner igår, og det på Kiwi av alle plasser! Skikkelig lykke, for jeg hadde nesten gitt opp etter femte ;»nei, vi har ennå ikke fått inn ennå».. Enda godt jeg skulle på butikken, for der stod de å ventet på meg.

Vel, nok tulipan skriveri …. Jeg må kaste meg rundt og få unna dagens oppgaver, jeg håper dere får en tipp-topp dag!

Leave a Comment