Stokke sleepi mini.

Reklame // Babybanden.no 

Lillelørdag allerede og vi har klart å komme midt inn i denne uken også. Det gleder meg at tiden går såpass radig, for det er ingen hemmelighet at jeg helst skulle fått Victor igår. Jeg gleder meg sånn til han og kan nesten ikke vente til april er her og han skal melde sin ankomst!

Redebyggingen har gått overraskende fint, og nå er vogn, bilsete, seng, babynest, stellebord +++ på plass! Det begynner å bli klart og jeg koser meg med de små tingene som kommer med dekoreringen. Vi har tenkt praktisk når vi har valgt produkter  til lillebror og har derfor valgt å gå for Stokke sleepi mini til Victor. Vi har hatt Stokke til Lila fra hun var liten og alltid vært kjempe fornøyd- virkelig en lekker og super seng som følger barnet.!

Pga vi har en relativt høy seng er en side-bed uaktuelt hos oss, nettopp derfor er Stokke sleepi mini perfekt, den har samme dybde som springelsengen ellers har, men gjøres liten og kan rulles frem og tilbake enkelt pga den står på hjul. Dette gjør det enkelt å skyve på den, og for meg å dra han til og fra meg ettersom jeg skal amme han.

Til Victor valgte vi mørk seng, og jeg synes virkelig den ble nydelig med den hvite sengerammen og sengetøyet!

For oss dreier stort sett alt seg om plass og størrelse på det vi velger. Vi bygger på til våren, men vi skal likevel en god stund klare oss på den plassen vi har. Jeg har alltid hatt barna mine inne hos meg det første året, så vi har heldigvis tid før Victor skal ut fra vår plass og inn på sin egen.

På veggen inn mot Lila skal vi ha et røft speil med grov ramme, jeg har bare ikke kommet over et som passer på veggen ennå… Når jeg finner det blir det prikken over i´n og gjør romfølelsen noe «større».

Jeg har pga plassen valgt og ikke ha senge himmel over sengen til Victor så lenge Victor sover inne hos oss. Det vil gjøre så rommet virker mindre enn hva det er og vil bli litt i veien med tanke på at jeg skal skyve sengen enkelt til og fra meg uten at det er noe som henger i veien nå jeg skal legge han oppi.

Sengen kommer flatpakket og er veldig enkel å sette sammen. Jeg skrudde den sammen selv på under 1 time =)

Ved å tenke enkelt, være praktisk og ikke overdrive får man plass til det man trenger. Det er ikke babyen som tar mye plass, det er alt hva vi velger å ta inn til den. Etter tre barn og med mitt fjerde på vei har jeg lært at de første 3/ 4 årene er ikke barnet skilt så mye fra deg som voksen uansett. Vi har valgt møbler som passer inn i huset, ikke hus som skal passe til møblene.

Stokke sleepi mini er en seng du kan la vokse med barnet og som du har i mange -mange år! Lila sin Stokke er nå omgjort til en junior seng! Og, hun elsker den. Jeg slapp å tilvende henne til Junior seng, og hun sover som en prinsesse i den!

Stokke sleepi mini får du kjøpt hos babybanden og leveringen går raskt! Vi fikk alle tingene våre etter kun en liten uke. Du kan besøke babybanden HER. 

Forresten slik ser sengen ut når du har tatt av forstykket og omgjort sengen til Juniorseng:

Leave a Comment