Strandlivet og bylivet.

Oh Sunny Beach- du har vært fantastisk! Fredag- og vi har nytet nest siste dag i ferien vår på stranden. Vi hoppet i drosjen når klokken var 10:00 til morgenen idag og ble liggende på stranden til klokken passerte 16:30 – da kom det et aldri så lite regn skur..

Idag har jeg sikkert badet mer enn jeg har solet meg, vannet var heeeeelt magisk og det å ligge for lenge på solsengen ble alt for varmt. Det gikk seg til bittelitt utver dagen, men det ble for varmt til tider.

Vi satt oss til litt oppi baren også, noe jeg synes var utrolig koselig for det ble brått mer sosialt med en eneste gang.. hihi..

Igjen bestilt vi frukt pipa vår, noe som smaker ekstra godt i varmen.

Etter noen timer på stranden ble det både strikkhopping, karuseller som kastet oss på hodet og husker som svingte oss rundt høyt oppi luften +++ mye- mye mer.

Til tross for en liten regnbyge ble været helt nydelig igjen, regnet varte vel ca 30 minutter – og det var faktisk litt deilig.

Denne karusellen tok vi, men etter å blitt kastet rundt i strikk og på hodet i andre artigheter ble denne litt «kjedelig» … Men moro var det!

Sunny beach er virkelig en artig plass å være når man er på ferie! Legger man reisen til Bulgaria og plassene i nærhet med Sunny Beach vil man garantert aldri kjede seg et sekund. Shopping så langt øyet kan se, gode restauranter fra ende til annen og morsomme aktiviteter for store og små.

Nå skal vi lade batteriene, imorgen er siste dagen vår her nede og den skal NYTES til siste sekund.

Vi sees alle sammen, nyt fredagskvelden-natten.

Leave a Comment