Svarene dere spør etter.

God kveld lesere, klare for en skikkelig full fart den kommende uka. Ja, jeg lovet dere en del denne helgen, men jeg har ikke klart å holde det jeg lovet dere, virkelig beklager.

Vi er vel hjemme igjen etter Grinchen filmen, å den MÅ alle se for den var skikkelig fin! Jeg lo og ble nesten rørt et par ganger, men så er jeg fullspekket med hormoner også. Alt og alle følelser sitter utenpå kroppen nå, nesten litt slitsomt… Det har rullet inn mange spørsmål den siste tiden, så ikveld tenkt jeg å ha en aldri så liten spørsmål og svar innlegg. Det har dere sagt dere liker, så jeg tenkte å bli litt flinkere til å svare på spørsmålene som tikker inn i ukentlig. Det er bare å fortsette å stille meg spørsmål, selv om jeg ikke alltid svarer der og da observerer jeg så å si hvert og et, saklig vel og merke.

-Synes dere ikke det er litt skremmende å få et barn til siden dere allerede er så mange? 

Svar:  Såklart er hvert et nytt liv lit skummelt, men ingen av barna mine er ukjente for meg og alle er temmelig godt innarbeidet i fingrene mine så selv om jeg kan si jeg føler meg som en blekksprut ville jeg aldri byttet ut rollen med noe annet. Dette blir et liv som skal knytte alle oss sammen i alle ledd, noe som skal bli utrolig koselig.

-Når man sjekker på nettet står det at huset er ditt og ikke Kim sitt, stemmer det?

Svar: Huset er kjøpt av meg og står på meg noe dette huset også alltid vil gjøre. Kim har lagt sin innsats i huset og den har vi kontroll på om det skulle mot all formodning bli nødvendig å se de veier.  Jeg eier ikke huset med noen andre enn meg selv, og kjøpte det alene i 2016.

-Har du og Kim felles økonomi? 

Svar: Nei, vi har ikke felles økonomi, men setter av et felles beløpt til regninger hver mnd, som skal gå til vanlige regninger på husholdningen. Ryddig og enkelt å forholde seg til.

-Tar du deg ut lønn i firmaet ditt, og isåfall hva tjener du i året ? 

Svar: Ja, jeg tar meg ut lønn, lever relativt normalt og har med årene blitt nokså økonomisk. Etterslepet på VP har ikke vært moro, men jeg lærte mye. Idag har jeg det i ryggsekken som en dyr og kostbar voksenopplæring som fikk beina mine ned på jorda.

-Har du regnskapsfører i firmaet ditt? Jeg leser du ofte sitter med økonomien selv, stemmer det?

Svar: Jeg har regnskapsfører og styrer ikke pengene som kommer inn uten at det som skal er satt av. Jeg sitter to ganger i mnd og går igjennom regnskapet til firmaet, for å ha en vis kontroll hele tiden selv også.

-Er du en av bloggerene som tjener masse på bloggen din? Føler du det urettferdig å høre hva de største tjener? 

Svar: Jeg tjener penger på jobben som gjøres i annonsering og reklame her på bloggen, hva noen synes er lite eller mye fordyper jeg meg ikke i, men jeg kan leve av det og utvikle meg innenfor det jeg driver med. Vi har tak over hodet og mat i kjøleskapet, jeg storkoser meg med det jeg driver med og møter hver dag med et smil. Jeg er ikke så veldig opptatt av hva bloggerene rundt om i landet tjener eller har, for det hjelper meg veldig lite og endrer ikke min hverdag. En hver seriøs blogger fortjener å få resultater ut av det de driver med. Jeg lar meg heller inspirere enn å irritere.

-Skal du ha permisjon og har du pga formen fått svangerskapspenger i dette svangerskapet ? 

Svar: Jeg jobber selvstendig og får verken sykepenger eller svangerskapspenger, det skal jeg ei heller ha. Fordelen ved å jobbe slik som dette er at man ikke trenger å jobbe vekk fra hjemmet hver dag, noe som gjør at alt kan tilrettelegges. *smiler*

Jeg skal ikke ha permisjon, jeg skal tilrettelegge jobben min slik som nå med hverdagen min, men jobbe annenhver dag. Det vet jeg at jeg klarer selv om jeg blir oppslukt i babyboblen må livet utenom baby tilværelsen gå sin gang. Jeg har en plan, og vet det vil gå kjempe fint uten å gå utover noen av barna mine eller avtalene mine. Alt handler om innstilling, prioriteringer og planlegging.

Hva er grunnen til at dere ikke kjøper dere et større hus? 

Svar: Penger og prioriteringer av penger. Vi har vært inne på det å kjøpe noe felles og større flere ganger, men vi har slått oss til ro her. Vi har det veldig deilig økonomisk i denne boligen, ikke noen dyre uforutsette regninger på huset kan dukke opp. Det å ha et stort dyrt boliglån skremmer meg, her bor vi trygt og det å ha små faste utgifter i denne boligen er deilig. Det er noe i det -man vet hva man har, men ikke hva man kommer til. Dette hjemmet har gitt meg en følelse av trygghet, og den tryggheten er viktigere enn størrelsen på huset.Også skal vi jo bygge på her hjemme, det gleder vi oss til. Barna har fått en fast kjerne her hjemme, et hjem de også elsker- det betyr mye for meg!

Du har sagt du har tjent over 1 million på huset ditt, betyr det at du har over 1 million i kapital eller på konto. 

Svar: Jeg kjøpte huset mitt for 1.9 millioner, på det måtte jeg gå inn med underkanten av 300 tusen i egenkapital. Idag har huset en takst tatt i 2018 av takstmann på 3.2 millioner og verdien fra hva jeg kjøpte huset for og hva det er verdt er hva jeg har i kapital med meg videre en dag jeg eventuelt skal kjøpe meg et større hus. ( om jeg ville fått takst er det markedet som bestemmer)

Krangler du ennå med din tidligere kollega? Du vet sikkert hvem jeg sikter til? 

Svar: Man kommer til et punkt i livet hvor man på en måte er ferdig og beveger seg videre. Jeg kjenner ikke og har ikke hatt noe å gjøre med personen det hintes til på flere år. Jeg satser på og unner folk å ha det bra.

Hvordan går samarbeidet ditt med faren til Lila? 

Svar:  Vi samarbeider om en ting, det er Lila sitt beste og det er hva som per idag betyr noe for oss. Lila elsker familien sin på begge sider, og det fortjener hun.

Leker du at ting er bedre enn de er? For du må jo fremdeles være irritert for det som skjedde rundt Lila? Synes du burde fortelle litt om det etter alt alle fikk med seg når du ble gravid og Lila ble født. 

Svar: Nei, jeg leker ingen verdens ting. Jeg angrer for å ha delt ting jeg valgte å dele på min forrige blogg, selv om det var i kampens hete. Jeg begravde stridsøksen for lenge siden og har aldri angret på det.

Legger du ut bilder av Kim sin datter mot morens vilje? 

Svar: Absolutt ikke og det har jeg ikke gjort heller. Generelt deler jeg veldig lite av henne, kun i settinger der det blir naturlig.

Blander du deg opp i Kim sitt forhold til V sin mor? 

Svar: Ja, og nei. Jeg blander meg i den forstand at Kim og jeg er de som er sammen og må være enige om ting som kan ha innvirkning på vår hverdag her hjemme, men ikke på å plassere han i en rolle ovenfor V eller gjøre samarbeidet mellom dem vanskelig.

Er det sant at du nekter din partner å dra ut og steder uten deg? Som til kompiser, på fester osv? 

Svar: Nei, det er absolutt IKKE sant. Kim har fått dra på gutteturer og guttekvelder flere ganger etter at vi ble et par. Sist satt jeg alene med alle barna, inkludert Kim sin datter også. Jeg vil påstå å si at Kim har hatt det overraskende fritt i forholdet med meg, men litt rammer og «regler» er sunt. Alt må være gjensidig, samt bygge på tillit.

Skal du og Kim gifte dere snart? 

Svar: Vi har ingen ny dato for å gifte oss. Nå skal vi få lille Amie gullet, så får vi se med tiden hva vi prioriterer når.

Vel, dette var noen av spørsmålene som har tikket inn, håper at svarene var oppklarende nok!

 

 

 

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment