Teppefint !

Reklamelink// innerommet.no

Hei og hopp kjære lesere!

Så var det tid for å vise dere noen flere nyheter som har kommet på plass i heimen, nemlig et nytt teppe! Det er så moro med litt nytt! Vår , lysere tider og nytt hjem- kan det bli bedre?

Jeg har fiffet opp litt nede og det er virkelig kult å prøve seg på noe nytt innimellom. Mønster har jo før aldri vært helt min greie, men når det blir rolig og pent slik som dette synes jeg det er veldig fint med et aldri så lite «brekk» ….  Teppet er nytt fra Innerommet nå og finnes HER i netbutikken.

Det tar litt tid med meg om dagen, det er veldig -veldig tungt og timene er lange nå om dagen. Jeg har idag ligget til enda en ny registrering og jeg må ærlig innrømme at denne uken har vært lang. Altfor lang…… Jeg føler fredagen har gått omigjen og omigjen hver dag nå.  Leger og jordmødre vil barnet sitt beste, men så er det hormonelle gravide slik som meg som føler de holder deg med snakk for å bare bruke mer tid hele tiden. Jeg sier IKKE at det er slik, men jeg føler det sånn. Vel uansett – dagene går jo og jeg gleder meg sånn SKIKKELIG til å bli i 110, få ordet skikkelig hjemme, stæsje, og sist, men ikke minst.-ligge å forgude babisen min på sofaen min hjemme <3

Vel, uansett Nyheter og nytt kommer det hver dag uansett!

Jeg håper dere har hatt en kanon dag og at dere koser dere med dagen!

Leave a Comment