Tilbake i normalen…

Hverdagen kaller igjen, og jobboppgavene sakte, men sikkert kommet i balanse igjen. Etter noen timer til tror jeg MYE er gjort. Den siste uken har det gått veldig i ett med ferie og det å lade opp til den normale hverdag igjen. Jeg tror jeg trengte noen dager mellom bloggingen med stillhet og ingen bloggoppdateringer, noen ganger er det godt å bare trekke seg litt bort.

Vi har brukt dødtiden til noe nyttig, nemlig rydding i boder og på loftet. 2 kjøreturer på øra for å kaste søppelen og et lass med tøy til Fretex.  Når jeg kjøpte huset brukte jeg boden til å sette alle esker og ting jeg ikke orket å ta der og da, to år skulle det ta. Noen ganger tror jeg at jeg skal få bruk for alt, men nå har jeg innsett at den plassen ble brukt på tull så å få litt mindre ting og tang var godt.

Denne uken skal jeg en tur å kjøpe to kommoder på Ikea, ny juniorseng til Lila, nytt skrivebord til Oliver og litt stæsj for oppbevaring til badet. Enda mer system i sysakene skal bli godt.

Dere har sagt dere savner mer bilder av interiør og hjemmet, så jeg tenkte at dere skal få akkurat det dere ønsker MASSE interiør. Denne høsten blir så spennende på alle hold og jeg elsker jo å dele hus og hjem med dere. Nå er vi mer enn gjennomsnittet fornøyd med hjemmet vårt, små ting får det mer og mer komplett. Nå har jeg startet prosjekt » finne større gulvteppe» til spisestuen, samme som under salongen, men bare 2×3 m…. Teppet er helt magisk å gå på, og det passet perfekt til resten i hjemmet vårt.

Vi mangler to små lister på veggen mot trappen, men har store planer om å få det ferdig med småtteriet ellers innen høsten. Dere vet jo hvordan det er, man vender seg til pirket og vipps går det LANG tid før man får gjort noe med det. Haha…

Imorgen kommer vaskehjelpen vår tilbake også! Jeg gleder meg ekstremt, for hun skal vaske ekstra grundig nå etter sommeren og med tanke på hvor mange vi har vært her hjemme i sommer blir det FANTASTISK!

Noen etterspurte tv benken vår, om jeg kunne vise den…. Personelig synes jeg tv er skikkelig stygt, men min mann synes det stikk motsatte … Så hva gjorde han en kveld når han var på farten? Joda, han kom hjem til hun mor med en giga tv og sa at micro tv tiden var over.  I starten synes jeg tv var ALT for stor, men nå er jeg vant med det og synes den er helt super å se på – tv slaver som vi er.  Skuffelsen var stor når den ikke kunne henges på veggen, men ja- hva skal man gjøre med det? Jo- det beste. Tv-benken ser slik ut:

Nå skal Olíver og jeg hente Lila, og deretter reise hjem til mamma og pappa å spise litt mat.

Håper dere har hatt en nydelig dag så langt, vi sees!

Leave a Comment