Tilbake til det gamle.

Reklame. 

God kveld alle sammen, hatt en fin helg? Gjett hva min tid denne helgen har gått ut på?

Jo, det skal jeg fortelle dere. Helgen har gått ut på å rydde, rydde og atter rydde. Om dette huset før har vært ryddig, kan det likevel IKKE måle seg med nå. Loftet er ryddet, ALLE SKAP er ryddet, badet er vasket med grønnsåpe og klor. Soverommene er vasket fra gulv til tak og gjort om -igjen. Kjøkkenskap, kjøleskap, skuffer og hyller, absolutt ALT er vasket og ryddet.

Som dere vet slo jeg de to eldste sammen på vårt gamle rom, siden det var størst. Planen var å gi Vanessa og Lila rommet til Olíver og med tiden var planen å få Olíver på rommet som skal bygges på huset. Ting gikk ikke slik vi så for oss, for Lila og Vanessa sov til tross for nytt rom mellom oss i sengen vår. De eldste kranglet om alt, og trivdes ikke med å dele rom i det hele tatt. De flrste 2 ukene gikk det greit, men så snudde de helt om og jeg fikk rett og slett dårlig samvittighet. Misforstå med rett, jeg vet det ikke er synd på mine barn selv om de måtte dele rom, men Olíver er skikkelig gutte-gutt og Mathilde SKIKKELIG jente! Det kræsjet totalt og ble bråk om hvem som skulle få ha venner med inn på rommet, hvem som skulle ha overnatting besøk osv. Lila og Vanessa leker ikke på rommet og rommet stod tomt…. Vel, jeg tenkte – filleren heller, dette er det kun jeg som må rydde opp i likevel så jeg bytter om -igjen.

Tre dager senere og alle smiler bredt igjen. Jobben var ikke liten for jeg valgte å gjøre alt skikkelig og vaske hver cm så absolutt ingenting skulle stå å vente til seinere. Nå er tre søppelsekker gitt til Fretex og solgt, leker er kastet og sortert og sengesett er sortert, kastet og ryddet i. På badet fylte jeg en stk bærepose fra Rema med søppel,tomme doruller, sjampoflasker +++, vipps masse mer plass! At det går an å fylle opp så mye shit på så kort tid, det er nesten skremmende.

Vel, over til systemet mitt, nemlig garderoben til Lila og Mathilde.

Jeg har skrytt av våre garderober siden de kom på plass, hvordan jeg har klart meg uten er et mysterium. Garderoben på rommet til Mathilde er skreddesydd slik at hun og Lila har hver sin halvdel i skapet.

Siden mange har lurt på hvordan garderobe løsning jeg har benyttet meg av i de ulike garderobene tenkte jeg å vise innsiden av jentenes sin først.

Garderoben består av to sider der hver side består av 3 hyller og 5 stk kurv skuffer. 

Garderoben som er på rommet til Mathilde er dyp og har en stor hylle som går over hele toppen på innsiden. Denne siden passer  perfekt til å lagre ting vi ikke bruker like mye og rommer godt alt av store tykke gensere osv.

Jeg har fått ALLE våre garderober skreddersydd hos Skapnett.no og det samme kan du. Du kan i tillegg sitte hjemme og tegne opp den drømme garderobe uten å måtte forlate sofakroken, perfekt ikke sant?

Skapnett.no kan du besøke HER og følge på facebook ved å trykke HER.

Senere denne uken skal jeg vise dere MANGE andre lekre garderober og en liten film på våre garderobeskap.

Inntill det MÅ dere nyte søndagen videre – bilder av rommene kommer det masse av imorgen.

Leave a Comment