Timeplanen som SPRAKK!

God kveld kjære lesere!

Jeg har idag jobbet, fått huset på stell, betalt alt for mange regninger og fått unna noen maskiner med skittentøy! Å, dere – hvor deilig er det ikke å ta fatt på nyåret med et PANG! Jeg ELSKER det, rett og slett smiler bredt over det….

Det er rart med det, så fort julepynten gikk ut av huset ble huset SÅ mye lysere og større! Det er rart med det, det er ingen ting som er koseligere enn å få inn all julepynten…. Og heller ingenting som er bedre enn å få alt stæsjet ut igjen! Jeg er helt tullete etter jule årstiden, men fy filleren så DIGG det er å pynte med vårlige toner i blomstene igjen…. Er det flere enn meg som elsker det?

Imorgen skal jeg prøve å være litt mer i «tide» her inne… Dager som idag er liksom ikke alltid like lette å spå… Spesielt ikke når man rydder,roter og rydder på en og samme gang.. Haha…. Jeg har nemlig en lei vane av å rote når jeg rydder, slik går det når man snur opp ned på hver cm når man først skal gjøre noe.

Idag har jeg fått tak i en kalender med mulighet for notater, ny regningsperm for 2019, penner, post-it lapper og hull maskin! Wohoooooo… Året 2019 er sortert nå, og jeg føler meg som verdens ryddigste person for øyeblikket! *Smiler*

Jeg håper dere får en deilig natt..Nå skal jeg hoppe i dusjen og krype opp i sengen, se en episode «side- om side» og bli kilt på beina mine…. Vi sees imorgen!

Leave a Comment