Ting dukker alltid opp!

Reklame. 

God mandag alle kjære lesere. Her har dagen bare blitt kastet i alle retninger, og solen skinner som bare det. Helt fantastisk.. Snekkeren har holdt på siden før solen stod opp og vi begynner å bli mer eller mindre ferdig, om jeg kan si det? For ferdig blir vi nok aldri, om jeg kjenner meg selv rett. haha. Vi kan bli så godt som, for nå mangler kun noen små ting før huset praktisk talt er byttet ut i alt fra vegger til vinduer +++ . Kim skal ta et par vegger på huset som står igjen (pluss rekkverket), men utover det, vel så kan vi ikke gjøre mer! Takk og LOV for det, for fy søren så dyrt det er å få et hjem «nytt» når det i utgangspunktet er gammelt. De som tror det er rimelig å kjøpe et eldre hus, får seg stort sett alltid en overraskelse. Ting dukker mystiskvis opp. Haha.

Når alt faller på plass, så blir man jo også ekstremt stolte og fornøyde. Det tør jeg ihvertfall å innrømme at vi er.

Fasaden fremme er såklart ikke ferdig, men det som var av den gamle hoved veggen er helt ferdig nå. De som utfører jobben for oss er Eliassen´s Byggeservice AS.  Dette er virkelig dyktige håndverkere, og jeg ser jo selv hvor utrolig mye bare vinduer har å si på et så gammelt hus som vårt.

Hun som eide huset før oss byttet kun ut glasset i vinduene, og det er nok ikke det dummeste valget dersom vinduet er i orden ellers. I vinter dukket det ene problemet etter det andre opp med låsen(e) på to av vinduene og det gjorde det vanskelig å lukke de opp. Om vinteren er det ikke noe problem- stort sett, men på sommeren er det godt å få luftet godt. Det er heller ingen hemmelighet at det er deilig å få ting skikkelig, ikke bare masse lag-på-lag av ukurante mellom løsninger. -Det har vi lært.

Det er Eliassen´s byggeservice AS som skal bygge om boden på huset vårt, jeg lyver ikke når jeg sier at dette blir utrolig kult. Nå mangler kun et par godkjenninger, så er vi klare!

Imorgen blir det siste vinduet i huset tatt, altså Olíver sitt, og den nye verandadøren kommer når den er ferdig produsert.

Jeg elsker å ha veranda vi kan nyte hele sesongen iår. I fjor var det jo bare sand og stein utenfor verandadøren, og følelsen av å ikke ha noen skikkelig uteplass sitter lagret i minnet. Det er derfor ingen hemmelighet at vi nyter det vi har klart å få til, og jeg må jo si at jeg er ekstremt stolt av den flinke mannen min, og Roy som i fjor stod å rettet ut og snekret opp plattingen. Siden den gang har Kim virkelig fått blod på tann og har snekret vegger, utebenk +++ til meg!  Flinke mannen min.

Tenk om detteværet holder til 17 mai da dere, det hadde ikke gjort noe.

Alle putetrekkene er fornyet til Millemoi sin sommer kolleksjon, og finnes HER.

Se så vakkert mønsteret er, jeg blir rett og slett glad når jeg pynter med så vakre ting og farger.

Jeg håper dagen deres har vært kjempe deilig, og at solen skinner hos dere! Vi sees mer etterpå!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment