Tips til sommer nyheter!

I annonsesamarbeid med Ellos. 

Hei og hopp!

Er dere klare for litt mer tips til hjemmet?

I dette innlegget har jeg igjen plukket ut noen av mine favoritter fra Ellos. De har alt du skulle se etter fra kjøkkenartikler til utebelysning ! Jeg kan sitte time på time å titte igjennom sortimentet, og drømme meg bort i mitt eget interiør univers.

Nå som det er sommer er det heller ingen hemmelighet at duse, lyse og klare farger er noe som frister!  Ihvertfall gjør det nettopp det hos meg. Jeg har fått inn mer farge selv, og må si jeg synes det er en smule «skummelt! Men igjen, det er ekstremt morsomt å kunne endre stil og utrykk med kun noen små enkle grep uten å betale skjorta for det!

I disse dager planlegger jeg alt fra mitt 30 årslag til Victor sin dåp!

Jeg har som vanlig forelsket meg litt – Sjekk denne vakre fine rosafargen! Jeg ser for meg denne på bordet i mitt 30 års selskap – litt «girl power» og sukkersøtt på en og samme gang.

Finner man først en ting man liker hos Ellos , dukker enda mer opp. Det ene drar riktignok med seg det andre. Jeg har derfor satt sammen noen collager på mine rosa favoritter !

Servietter, servietteringer og bordbrikker finner HER, HER & HER.

Gardin finnes HER, teppet finnes HER.

De lekre håndklærne og Cozy putene finner dere HER & HER. Denne rosafargen er lekker å blande til både marine blå ,grønn, beige og hvitt! Har man en kommende ungdom i huset? Hvorfor ikke freshe opp rommet ved enkle små grep!

I dåpen til Victor ser jeg for meg å blande grønt og blått med masse natur materiale! Og fargene jeg ser for meg på tekstilen er som dette:

Duk blå finnes HER, serviett HER, grønn duk HER.

Er ikke denne kombinasjonen lekker? Jeg elsket den og føler den ikke blir like ensformet som det «vanlige» lyseblå. Litt forandring er aldri feil!

Hva synes dere? Prisene er det heller ingenting å si noe på, så her kan du shoppe samtidig som du faktisk får MYE for pengene! Og det slår jo aldri feil, eller hva?  Klikk HER og ta en titt du også.  Bruker du kode: 395438  får du hele 30 % på den dyreste varen du finner deg.

Ha en superfin shopping ! Vi skrives! 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment