To måneder med hjerteskatten vår.

God søndag kjære lesere! Long time noooo see, vel sånn går dagene i blandt! Denne helgen har bare fart avsted et sted mellom morgen og kveld. Vi har bare slappet av og tatt livet med ro, og deilig er det! Jeg har blitt super allergisk helt sånn ut av det blå, så de siste dagene har vært et levende lite mareritt med tanke på den- usj altså.

På fredag startet jeg på Baywatch og du og du, jeg skal si jeg er hektet. Haha…Nå er det 90 tallet for alle penge altså, Kim er en smule oppgitt, men hva skal han si? Han har golfen sin, så jeg tror nok det skal gå fint jeg… Victor backer meg opp og ligger gjerne i armkroken min å ser på sammen med meg… Lille raringen min.<3

Min lille hjerteskatt er nå 10 uker gammel- altså..Hvor har tiden med han blitt av? Jeg koser meg bare mer og mer med han. Han er så god, snill og fantastisk! Mitt minste lille mesterverk!

Idag har mannen plantet litt blomster som hu mor har valgt ut, og sakte, men sikkert blir dette huset mer og mer «oss» … Haha… Jeg tror ikke mamma og pappa er så negative til det heller så lenge vi bor sammen.

Victor og jeg hadde en aldri så liten «fotoshoot» igår. Jeg skal snart til fotografen med han også, men han er så fin at jeg måtte prøve meg bittelitt selv også! Bildene ble kjempe fine, men med en super søt Babis å fotografere var det ikke så vanskelig. Jeg blir bare mer og mer oppslukt i den lille gutten min. Det er rart med det, men det å bli mamma er noe helt helt eget, noe man ikke forstår før man er det!

Bare se så vakker! 

Vel, nå skal jeg ordne meg litt, mannen og jeg skal nemlig ut å spise middag sammen, bare han og jeg idag! Gjett om jeg gleder meg! Barnepiken kommer nok snart, så jeg får kaste meg rundt! Vi sees!

Leave a Comment