To små prinsesser

God deilig tirsdag!

Har dere hatt en fin start på uken? Vår har vært en smule hektisk så langt, barna har avslutning på treningen(e) sin(e)og jeg merker at de går sakte, men sikkert inn mot feriemodus😝

Det blir en del kjøring hit og ditt, men med ny bil er det jo alltid litt ekstra stas å farte litt.. Hihi. Victor var en liten tur hos legen igår, for uheldig som han har vært har han blitt litt forkjølet😔 Det er aldri noe hyggelig når de små (eller barna generelt) blir eller er syke, så da gjelder det å kose MASSE! Victor har heldigvis ikke mistet matlysten, så han spiser godt.

Dere har jo etterspurt litt bilder av rommene nå som vi har kommet oss på plass, og idag tenkte jeg å vise dere det søte rommet til Lila og Vanessa🎀 De elsker rommet sitt og er vel også de to som har hatt mest glede av at vi flyttet hit.

Jeg har fått spørsmålet på om vi har angret for hussalget sikkert hver dag siden vi solgte, det gjør vi ikke! Vi var veldig i tvil på om vi kom til å kjøpe her en periode, det pga mamma og pappa. Det er ikke bare å «kaste» de ut heller, de må jo også selv ha ønske om å flytte. Pga de ikke blir yngre og vi er såpass mange har vi nå blitt enige om å kjøpe dette huset for takst. Det skal vi til neste år, om alt går som det skal- noe jeg er sikker på at det gjør💗. Vi stortrives her ute, nærme skole, butikk, post, svømmehall, idretts plasser, golf banen ( kun noen hundre meter borti gaten) og strender! Det er ingen annen plass vi ønsker å bo, rett og slett.

Alle ungene har din plass, og vi har verdens beste resultat i bunn- nemlig dette huset! Det er verdt å vente et år for å få det man ønsker fra innerst til ytterst 💗

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment