tre fødsler og et keisersnitt.

God kveld kjære lesere! Åh, ja nå sitter jeg igjen plantet i sofakroken med en iskald Pepsi Max…. Besøket har akkurat dratt og vi har hatt en kjempe fin kveld, med god mat, dessert, part og latter! Såååå godt å få litt tid med venninna si igjen, går altfor lang tid mellom hver gang, og det er faktisk litt trist.

Nå er det «Skal vi danse» , etter fulgt av film! Wiiiii!

Mannen har også overrasket meg stort idag, først masserte han meg en halvtime midt på dagen, og nå har han jaggu tilbydd seg å massere meg igjen! Jeg er heldig jeg! Kim er nemlig veldig opptatt av at hverdagen min skal gå så godt for seg som mulig med den voksende magen, sååååå da MÅ jeg utnytte dette svangerskapet litt ekstra også. Det er jo ikke akkurat slik at Kim har hatt noe problem med mitt svangerskap så langt, for han slipper å føle svangerskapet på kroppen slik som meg.

Jeg har vært åpen den siste tiden om at jeg har fødselsangst og keisersnitt står høyt på ønskelisten min denne gangen. Hvorfor? Lurer nok mange på, men sannheten er at fødselen jeg hadde med Lila var rett og slett helt grusom, selv om hvert minutt SÅKLART var verdt det. Ukevis med inn og ut på sykehuset, og når fødselen skulle starte gikk det galt med igangsettelsen, så to tøffe dager med smerte, før en fødsel med stormrier, jeg glemmer det ALDRI! Smerten var så grusom, og jeg følte meg rett og slett som et eksperiment, selv om de på sykehuset var fantastiske med meg.

Fødselen med Mathilde husker jeg også som noe litt utrivelig, selv om den ellers gikk greit. Olíver sin var veldig fin, til tross for at jeg var førstegangsfødende.

Jeg har angst, er redd for så mye- sånn oppriktig. Jeg er redd for å igjen få stormrier, jeg er redd for å ligge i mer enn to dag i fødsel og smerter igjen. Jeg er skikkelig redd for at barnet skal ha navlestrengen rundt halsen og jeg er generelt nervøs for en stygg fødsel.

Jeg vet jeg har mange fine lesere, som sikkert ikke har hatt det noe lettere angående fødselsangst slik som meg. Hva fikk dere til gå for normal fødsel likevel, eller for å ende på keisersnitt?

Jeg har født TRE barn, så jeg VET at en fødsel ikke er en enkel oppgave, så det er ikke det jeg prøver å «snike» meg unna. Et keisersnitt er absolutt ikke noen enkel utvei, så jeg vet godt at det ikke er en snarvei. Jeg har så angst for fødsel at det i seg selv ødelegger mye i svangerskapet for meg, så om du har noen GODE råd eller historier trenger jeg de sårt.

Leave a Comment