Trenger du hjelp ?

Bolig og hjem.

Jeg har de siste ukene nå fått ekstremt mange henvendelser. Dette er henvendelser som gjelder alt fra enkel små grep i hjemmet, til litt større. Jeg har det siste halvåret jobbet fult med boligstyling og oppgaver relatert til nettopp dette. Dette er noe som har gått over all forventing og som er kjempe morsomt for meg å jobbe med, en FRYD rett og slett! Jeg legger virkelig hele sjelen min i dette og har så langt bare gode – lærerike -oppdrag bak meg. Når man jobber med slike prosjekter blir man litt kjent med personene også, noe som alltid gjør jobben mye mer givende.

Jeg har de siste ukene fått meldinger av følgere/ lesere som ønsker nettopp min hjelp til å handle inn til den perfekte høst -stilen i hjemmet. Det kan være alt fra å fornye ved å bytte ut fargen på tekstil, eller ved å endre fargen på en vegg osv. Jeg hjelper selvfølgelig til med alt, men jeg får ca 30/ 40 slike hver uke og kan derfor ikke sitte å legge opp handle lister, tips og ideer til alle som lurer og la dette gå utover min arbeidstid eller andre oppgaver. Jeg mener ikke at jeg ikke kan svare på enkle spørsmål, men mange har gjerne flere enn ett og ønsker hjelp med hele fornyingen osv. Jeg har en «fast» pris på små enkel oppdrag og tar små som store prosjekter like seriøst!

Ønskes min hjelp er det bare å sende meg en mail på camillaovestad@gmail.com  Så skal jeg hjelpe deg å skape din drømme stil til ditt hjem!

Hus og hjem er gjerne plassen vi oppholder oss mest iløpet av livets løp og dette er også vår «fri» sone i en ellers hektisk hverdag. Det er ikke like enkelt for alle å finne sin stil eller en balanse i interiøret på egenhånd, og det er ingenting som er verken flaut eller rart ved det. Jeg sitter med mange oppdrag via mail og er på flere veiledninger i uken, begge like viktige.

Ønsker du nettopp min hjelp er det bare å kontakte meg på mailadressen som jeg har oppgitt.

Nå skal jeg avsted på nytt oppdrag, vi sees senere! Ha en deilig dag!

Leave a Comment