Uken før uken…

God mandag kjære lesere!

Vel, idag måtte jeg faktisk jobbe litt, sånn er det når man ikke har tid til å ta seg en skikkelig mammaperm. Jeg skal IKKE klage, for om en uke reiser vi til Bulgaria og det gleder jeg meg kjempe masse til! Victors første sydentur og Lila sin andre tur dit! Store å små gleder seg, for Bulgaria er virkelig en fantastisk plass vi har forelsket oss mer og mer i ettersom vi har reist ned noen ganger nå!

Denne uken runder også Victor 3 måneder, tenk at han har vært i livet vårt i tre måneder allerede! Herremin så fort tiden faktisk går, jeg blir nesten skremt av å tenke på det! Lille fine gutten vår!

Vi kom oss hjem fra sørlandet på fredag, etter 5 deilige dager på hytten. *SMILER*

Vi reiste ned med Moren til Vanessa og hennes kjære også, og jeg skal si det er to små jenter som har hatt det som plommen i egget! Tenk at ting har roet seg slik at alle kan være venner, absolutt ingenting er bedre enn det! Uvennskap og dårlig stemning er aldri løsningen for et godt samarbeid , selv om både Linda og jeg har vært enige om at vi absolutt aldri hadde trodd vi skulle klare å smile så mye sammen.. Tenk så feil kan man ta av hverandre, og jeg er takknemlig for jeg lot fortiden begraves.

Vi skal snart ut å trille i tur i finværet, Victor elsker å trilles i vognen sin, så her skal go´været nytes!

Jeg håper dere har en fin mandag og dersom dere har startet ferien vet nyte den!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment