Ut på tur….

Hei på dere og riktig god -god lørdag! Her har vi akkurat kommet oss inn døren hjemme etter noen timer ute! Jentene ville ut å leke idag og Olíver ønsket å ha med seg Kim for å spille litt fotball. Godt pakket inn dro vi avsted med godis og drikke i sekken! Mathilde fikk en venninne på besøk og var derfor veldig glad for at hun skulle få huset for seg selv noen timer. Jeg husker jo selv hvor deilig jeg syntes det var når kunne bruke hele huset den tiden mine foreldre var avsted og jeg var yngre.

Lila og Vanessa var i 100 fra vi trippet inn til de ulike lekeapparatene, og levde seg helt inn i sangene til kaptein Sabeltann og Karsten og Petra.. Snakk om søte små rampejenter- skikkelig koseunger!

Jeg har hoppet rundt som en sprettert selv, det er jo umulig å sitte stille når de har fått fart på seg. Alt skal sjekkes, prøves og sees, typisk en 2 og (straks) 5 årings tempo!

Verdens KULESTE storebror – ingen over eller ved siden! Når storebror kom å lekte litt ble jubelen enorm- spesielt for Lila! Hun er helt tullete i Olíver – haha…

Nå sitter jentene med hver sin Ipad, drikkekopp og skål med ostepop ! Helt skutt etter å ha løpt rundt i flere timer!

Her i huset skal vi bare ta det med ro resten av dagen, helgene er til for å nytes med de man er glad i og denne helgen er PERFEKT til nettopp det!

Leave a Comment