Uteplassen pyntet for høsten.

Reklame.

Rust, en farge jeg har stor tro på i høst! Jeg hadde aldri trodd den fargen skulle bli en jeg kom til å ønske selv, men det har det. Alltid når jeg er på besøk hos andre synes jeg det er så mye finere med farger, hjemme er jeg ikke like flink på det. #tamegselvinakken.

Før regnet kom idag fikk vi mange fine timer ute i solen.Vi valgte å benytte oss av anledningen til å få ned trampolinen. Regnet kom før vi var ferdig, så Kim ble stående å skru i plask regn. Vel, ned kom den og gressplenen ble brått så mye større, det er helt utrolig hvor mye plass en trampoline tar opp.

Jeg fikk ordnet litt på verandaen, det er like koselig å pynte når høsten kommer ute som på sommeren. Ulempen er bare været ( det er det jo uansett) så det må ofte inn igjen etter noen få timer. Her på Østlandet har det regnet mye de siste dagene, typisk høst!

Jeg elsker virkelig de store sorte lyktene mine fra Millemoi, de er massive og alltid tøffe. Jeg tenkte å pynte de inne med kongler og mose, det tror jeg blir kjempe fint. Hadde vi hatt et inngangsparti med tak hadde jeg nok latt de stå ute også. De er nemlig like tøffe inne som ute. To slike lykter og du trenger ikke mer på skjenken eller spisebordet.

Lyktene finner dere HER.

De tøffe vasene og t-lys lyktene har jeg hamstret i den tøffe hamrede antikk gull fargen.. Jeg synes det er rå tøft å bryte med det ellers enkele og med all sølv pynten.

Vasen i medium finner dere HER og t-lys lyktene finner dere HER. 

Rust putetrekkene har jeg valgt å blande med DENNE fargen, fint sammen ikke sant? Rust trekket finner dere HER. 

Fargene passer utrolig godt til den midnightblue fargen også, så denne er lekker om du ha mye grått, blått, beige eller brunt.

pelspledde tror jeg Millemoi mulig har noen få av på lager, men da må dere sende en egen mail på det slik at de kan svare dere.

Jeg håper søndagen deres har vært fin. Jeg skal straks lage verdens beste burgere – kanskje en oppskrift kommer ?

Nyt dagen, vi sees! 

Leave a Comment