Vår drøm i fremtiden, kanskje den blir realisert.

God tirsdag! For en vinterdag dette har vært, jeg synes oppriktig det er kjempe deilig, for ikke snakke om hyggelig med vinter. Når det ligger et frostlag som et teppe over naturen og man merker man blir røde i skinna, da er vinteren et faktum. Jeg håper at værgudene gir oss skikkelig vinter i år også, når det først skal være kaldt og vinter kan vi like gjerne ha frost og snø også.

Idag holdt vi Lila hjemme fra barnehagen, og når jeg var ferdig med møte koblet jeg et par timer ut med kun henne i fokus. Hun er så fin-så fin, forteller at hun er glad i folk, smiler og klemmer -ei skikkelig go´jente !

Lila ville ut for en trilletur, kom så fint å sa hun ville ut å trille tur i vognen. Og etter å ha pakket henne inn i ull fra topp til tå, pakket henne inn i ulltepper og dundyne var det bare å kle på oss også. Friskt og deilig var det.

Vi har en liten løype vi liker å gå rundt i de ulike feltene her, og det er så mange fine hus å drømme seg bort på mens man går å titter. En dag kanskje vi har flyttet på oss? Til tross for at vi elsker hjemmet vårt, har jeg ingen tro på at vi vil ende opp med å bli der når de minste blir større og også kanskje vil ha egen større plass. Jeg tror liksom ikke at Victor blir på det lille rommet før vårt til han blir tenåring. Drømmer for fremtiden er bare sunt, kanskje vi en dag også realiserer dem…

Det er deilig å gå med fremtidsdrømmer.  Det gir på en måte en liten gnist til et mål man vil oppnå, en reise man vil nyte- om dere skjønner?

Jeg merker jeg har en indre positiv følelse på ting generelt om dagen, og det er så deilig, for ikke snakke om koselig.

Jeg håper dagen deres har vært fin, innholdsrik og positiv ! -fortsett å lage dere en fin en.

Leave a Comment