Vår første uke sammen…

God kveld, så var vår første uke startet med den lille nye sjefen i huset! Vi slåss alle om han, og vi blir ikke mette på å forgude han i senk! Det er ingenting som kan måle seg med denne følelsen i livet, hvor alt er nytt, spesielt og bånd knyttes sterkere for hver dag.

Idag kom Olíver og Mathilde, påskeferien har startet og Victor har ligget på fanget til begge på skift.. Hihi..Mor og far slipper nesten ikke til.

Victor er så god at jeg nesten ikke tør tenke på hvor heldig jeg er. Barselstårene mine renner hele tiden, jeg er så emosjonell og sår – LIVREDD for at det skal skje han noe… Mammahjertet mitt er så fylt med kjærlighet at jeg nesten sprekker, nesten så jeg ikke kan forstå hvor heldig vi er. Tenk å sitte med fire så fantastiske barn som det jeg gjør, er det virkelig sant?  Om et par dager kommer Lilamin også, og jeg går rett og slett bare å teller timer. Hvordan vil hun ta det? Hva vil hun tenke, hvilken reaksjon vil hun ha? Jeg er så nysgjerrig og spent… Det å være hjemme igjen er deilig, men det å komme hjem å se rommet til Lila stå tomt fikk frem tårene og jeg fikk et ekstremt stort savn! Det å få hjem min minste prinsesse igjen skal bli godt for mammahjertet mitt! Komplett mammalykke skal bli godt!

Jeg håper deres dag har vært magisk og at påsken blir nytt til det fulle!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment