Våre bryllups invitasjoner.

Reklame for TL design studio. 

God kveld kjære lesere, nok en kveld har kommet og nok en dag er omme. Det er sant som de sier, når man koser seg går tiden alltid veldig fort. Idag har vært en sånn dag, jeg har koset meg.

Imorgen står en ny dag for tur, jeg skal besøke noen ulike flis -butikker og finne noen lekre fliser til en kunde, så se på gulv for en annen kunde. Deretter skal jeg style et rå lekkert høstbord med MANGE deilige høst nyheter, ta en lunsj med mamma og jobbe til lillemor skal hentes igjen. Morgen dagen gleder jeg meg allerede til. *Smiler*

Istad nevnte jeg at jeg skulle tipse dere om en rå flink dame som lager de lekreste innbydelser, takkekort, bordkort etc. Hun er perfeksjonist ut til fingertuppene og eier en lidenskap for det hun gjør jeg ikke har sett hos mange tidligere.

Selv brukte vi henne når vi lagde våre bryllups invitasjoner, menyer, bordkort osv. Til tross for at bryllupet ikke ble noe av, fikk vi verdens lekreste innbydelser å gi ut.

Trine-Lise er kvinnen bak tldesignstudio.no .

Ved presentasjonen av seg selv på nettet skriver hun følgende:

«Jeg kunne fortalt deg at jeg elsker lukten av sommerregn og en god Amarone. At jeg synes trykksverte og nyprodusert papir dufter helt fantastisk. Jeg kunne sagt at jeg ikke er som alle andre designere – men det har du nok hørt før, så det skal jeg ikke.

Jeg er en blid og sprudlende dame, mamma til to gutter, bosatt i Fredrikstad, og i 2014 fikk jeg drømmemannen i et fantastisk bryllup i vakreste Skagen. 
Så lenge jeg kan huske har jeg elsket å være kreativ og at jeg til slutt endte opp som grafisk designer er nok ikke verdens største overraskelse.

Som de fleste andre drømmere, ser jeg best med øynene lukket. Jeg er en evig optimist, håpløs romantiker, og en perfeksjonist til fingerspissene. Jeg liker å formidle historier og stemninger. Jeg mener inspirasjon finnes overalt rundt oss, og jeg brenner for god design og eksklusive detaljer. 
I tillegg bare elsker jeg bryllup!
– Det vakre, sarte, skjøre håpet om evigheten.»

Her ble jeg forelsket, for nettopp her fikk jeg følelsen av at denne kvinnen kunne sette sammen mine ønsker ved bare å høre hva jeg likte. Jeg elsker hortensia, noe vårt bryllup ville hatt i alle dekorasjoner. Trine-Lise fant derfor den perfekte bakgrunn på konvoluttene mine når hun var en tur i blomsterbutikken. Hun sendte meg bilde av en helt nydelig hortensia, akkurat i den fargen jeg ønsket, og slik satt hun sammen vår «pakke». En rød tråd fra sløyfe, stempel og skrift – innbydelsene var så fine at jeg nesten ikke ønsket at noen skulle få dem for og åpne de fra den flotte konvolutten. Hihi….

Fra start til slutt hadde vi dialog, og ingenting ble overlatt til tilfeldighetene. Innbydelsene ble 100 ganger bedre enn jeg hadde håpet og trodd.

Trine-lise lager ikke bare sukkersøte innbydelser, hun lager akkurat det DU ønsker. Under ser dere noen ulike alternativer:

En ting er sikkert, Trine-Lise skal lage både invitasjoner til babyen i magen sin dåp, takkekort og selvfølgelig våre kommende bryllups innbydelser når den tiden kommer.

Trine-Lise setter sammen den pakken du ønsker og kan sende uansett hvor du bord i landet.Hun er punktlig, nøye og ekstremt dyktig, noe som synes i alt av hennes arbeid.

I den store sammenhengen har de små detaljene nemlig alt å si.

-Og det har Trine – Lise helt rett i.

Ønsker du julekort utenom det vanlige, invitasjoner til bryllup, fest, dåp eller konfirmasjon er dette damen du/dere bør benytte dere av.

Besøk Tldesignstudio.no og se mer av arbeidet hennes eller for mer informasjon.

Leave a Comment