Vårt første juleverksted i år.

God kveld kjære lesere. Har dere hatt en deilig 1.desember? Tenk nå har vi ruslet inn i desember, årets siste måned, litt rart, men SÅ koselig!

Idag tok jeg med meg Olíver og Vanessa på turnshowet til Mathilde, mannen valgte å bli hjemme med minstemor for hun sitter ikke stille. Mathilde hadde avslutning idag og jeg må bare si det, for en FLINK datter jeg har. Hun er den fødte turner og er virkelig flink, stoltheten vokser i meg når jeg ser på henne.

Vel hjemme hadde vi kosetid, Mathilde og Jeg. Vi tok med oss hagesaksen og gikk en  liten tur ut i skogen, der klippet vi med oss litt kvister og gran for å lage noen fine kranser. SÅ, SÅ koselig, vi koset oss og resultatet er jeg strålende fornøyd med. Jeg fikk nemlig en lekker STOR krans fra flinkeste @hjertelig på instagram før helgen og den har vært utgangspunktet til de kransene jeg selv har satt sammen etterpå! Hva den dama kan, jeg blir så inspirert altså.

Mathilde min. Vakre, fine jenta mi, med så stort hjerte og kreativ sjel.

Et lite  «kranse  verksted» 1. desember med julemusikk, det er virkelig en kjempe koselig ting å gjøre sammen med noen man er glad i.

Resultatet av min krans…. Fin ikke sant? Det blir enda morsommere til neste år når vi har en finere utgangsdør, et nytt inngangsparti og fasade… Men jeg synes det er nokså koselig nå også, det gjelder å stæsje opp det man har.

Jeg håper dere har hatt en fin 1.desember ! Nå skal jeg ordne litt her hjemme, manne spiller litt med en kompis og ungene skal snart i seng  <3  Så jeg skal ha litt kvalitetstid i mitt eget selskap <3

Kos dere ikveld kjære lesere, nå er det juletid <3 

Leave a Comment