Vårt paradis i Bulgaria

Reklame// eiendom i utland.

Hei og god helg fra meg i Bulgaria. Her nede går dagene ekstremt fort, så jeg rekker ikke å blunke før jeg starter på en ny.

Vi har det så utrolig fint på ferie, ungene nyter hver minutt og hver dag lærer vi mer om landet og plassen her enn hva vi visste. Menneskene her nede er så varme og gode, så vi føler vi blir behandlet som «grever» hver eneste dag.

Mange spør og graver veldig om Bulgaria og hva jeg virkelig synes om landet, for jeg vet jo at det har sine rykter og inntrykk hos mange.

Jeg har reist MYE i mitt liv, mer enn veldig mange. Som liten reiste mine foreldre på turer flere ganger i året, og det til alt fra små Greske øyer, til spanske destinasjoner. Når jeg var 13/14 år kjøpte mine foreldre bolig i Spania og fra da til jeg var gammel nok til å reise andre plasser selv gikk turene til Spania,- Torrevieja. Jeg har sett mye av fastlandet i Spania, alt fra hippe plasser, kystbyer, små øyer, innlandet og fjell- landsbyer.

Når vi fikk spørsmålet om å se Bulgaria og gjøre plassen litt mer sett via min blogg var svaret etter et besøk her nede- JA!  Jeg elsker å framsnakke både mennesker, plasser og land- hvorfor skal man ikke det hvis man har mulighet til å nå frem til er publikum? Om en familie eller fem forelsker seg like mye i for eks Bulgaria slik som oss pga min blogg er det verdt det! Ting sprer seg, og er det en ting jeg vet sikkert er det at denne plassen vi viser frem og har hatt visninger på er vakker! Alt er ikke for alle, slik er det ikke bare med mote og interiør, men mennesker og land også.

Jeg personlig liker at plasser har et «ja-takk, begge deler» tilbud. En dag liker jeg at ting er stille og rolig, en annen dag vil jeg kanskje oppsøke litt folkeliv. Jeg liker at ting føles trygt og godt, at jeg lett finner frem til det og dit jeg skal, og at ting passer med barn og ikke barn. Jeg liker å føle at jeg sitter igjen med noe og at ting ikke koster for mye penger for at jeg skal det.

Bulgaria er ca halvparten av Spania på priser, i alt fra prisen av en solseng, taxi, restaurant, butikker,mat, drinker –  ja generelt alt som gjelder. Maten er ikke dårligere, solsengen er ikke verre, strendene er like fine og standarden på det du har er like god. Bulgaria blir mer og mer kjent på folkemunn og turismen større og større.

Nå har jeg vært her mange ganger og vi har forelsket oss veldig i landet. Ikke bare fordi vi har hatt fordeler her, men fordi landet, menneskene, naturen og byene vi har sett er fantastiske!  Noen steder så føler du at du er tilbake på 70.tallet, for ennå er det plasser her som ikke har hatt økonomi til å bli freshet opp. Likevel, føler jeg det som en del av sjarmen når vi kjører inn ditt hvor faste beboere lever. Her, og nedover kysten har turismen vært med å bygge opp plassen så har er det såklart en helt annen standard. Finanskrisen og krigen har satt landet litt på pause noen plasser i mange år.Likevel, slik er det også i Spania og Hellas. Bulgaria har en natur som er upåklagelig, kysten har krystallblått vann så langt øyet kan se , det er vin- åkere, solsikker enger, og tur plasser som kan ta pusten fra deg.Det er flotte golfbaner, og om vinteren er det også perfekt for jakt-folk her nede.

(Bildet fra bassenget tatt tidig tidlig morgen)

Plassen vi bor er på er leilighets kompleks på en plass som heter Byala, noen få kilometer fra obzor- en helt fantstisk sommerby! Her leiligheten ligger har vi det vi trenger i umiddelbar nærheter som lekeplasser, strender, supermarked, bank, noen nydelige spiseplassen og det man generelt trenger og ønsker å kunne gå til. På komplekset vårt har vi basseng, og en liten bar/ restaurant man kan bestille små deilige lunsjer, spise is til man sprekker, få seg en kald brus eller en drink for de som ønsker det. Greit oppsummert – alt man trenger for å føle at man er på ferie❤️ Itillegg bor det også bare nordmenn her, noe som gjør det sosiale miljøet veldig bra for voksene og barn.

ønsker dere mer informasjon kontakt kim@husibulgaria.no

 

Leave a Comment