veldig vemodig.

Reklame//innerommet.no 

1.mai allerede – gratulerer alle sammen!

Ja, idag har vi bare tatt alt med ro, til tross for at vi har vært både i Sverige og gått en lang tur, grillet og lekt ute med barna! I morgen er det siste «rest» av gjøremål i huset før nøkkelen skal gis til nye eiere. *smiler*

Det er litt rart, og en smuuuule vemodig å lukke døren i rødåsen og vite at det huset ikke er vårt hjem. Jeg klør meg nesten i hodet når jeg står der inne, for hvordan har vi virkelig fått plass til alle oss der? Fra jeg kjøpte det til nå har vi blitt over dobbelt så mange, så at det er for lite sier seg selv. Siden hus salget gikk så fort må jeg ærlig innrømme at vi har småtittet litt på boligmarkedet, til tross for at vi satser på at mamma og pappa ikke ønsker å bo her for alltid – haha….

Vel, fra det ene til det andre. Som dere vet forhåndsskrev jeg noen innlegg før Victor kom, jeg viste nemlig at når han kommer vil alt brått heeelt annerledes. Bare det å legge med denne teksten har tatt tid, bare se på klokken! Uansett.. Jeg forhåndskrev noen innlegg og tenkte derfor å dele dette med dere!

Innerommet er nok et navn de fleste faste blogglesere her inne kjenner til. De er en møbelbutikk på nett med møbler til meget konkurranse dyktige priser! Her kan du finne noe uansett stil og pga de fine prisene kan du også sikre deg møbler for skikk og ingenting ! Det å kunne kjøpe seg en komplett spisestue for under 6000,- kr eller freshe opp spiseplassen, stuen osv med møbler som er satt ned til bare noen hundre lapper- det kaller jeg perfekt!

Nå kjører innerommet nye knallpriser – bare fordi de er så våryre og dere så shoppe gale !

Skal du bytte ut kjøkken bordet eller spisestuen? Vel, da kan dette tilbudet være noe for nettopp deg. Bordet er 180 cm langt og passer derfor inn i nesten alle hjem!

Nå koster dette bordet BARE 1990,- og jeg vet det bare er et begrenset utvalg igjen—- så være radig! Finnes HER. 

Videre er denne lekre stolen nå satt ned til bare 990 kr – en tidløs og lekker stol for de som ønsker seg en enkel variant rundt spisebordet og samtidig ønsker å sitte godt! Finnes HER. 

Også denne lekre stolen er satt ned nå- bare fordi du skal få et ekstra godt tilbud!

Den lekre stolen finnes HER. 

Og som alle husker – mine siste spisestuestoler !! Altså, jeg vet ikke om noen tøffere om jeg skal være ærlig, samt praktisk og gode!

Mine absolutt favoritter og disse er satt ned ytterligere nå- KUN 790,- og dere finner de HER. 

Leave a Comment