Velkommen mai!

Endelig er deilige mai måneden vi har gått inn i her! April er nå ett avsluttet kapittel og et nytt ligger klart og åpent.

Jeg har endelig landet litt, fått orden på ting som har hengt over meg som en tung-tung skygge. Noen ganger må man gå litt ut av komfortsonen for å finne en balanse som blir avgjørende, sånn er det vel med så å si alt? Jeg gleder meg skikkelig til alt som står foran meg, nesten så jeg skulle ønske jeg kunne nevnt alt her inne med en gang, men så var det og ikke gire seg for mye opp også da.

Resten av uken blir nokså spennende,det er helt sikkert. Det eneste jeg synes er et herk er å få jobbet med Lila løpende rundt beina på meg. Når hun følger meg på fridager slik som dette fra morgen til kveld er det bare å sette ALT annet på vent. Imorgen blir det å få gjort alt som skulle vært utført idag unna, og slik fortsetter det. 3 barn, jobb, blogg, mann, hus og annet- det går uheldigvis ikke an å være på alle plasser på samme tid..Det har jeg lært, men jeg drømmer om og en dag bli superwoman!

Lila er rakett om dagen, så jeg priser mine to eldste barn for å holde ut med henne heeeele dagen uten stopp! De har nemlig masse energi på lik linje som Lila, så da klarer de å få lekt energien ut av henne. Heldigvis…

Jeg skal nå prøve å bruke timene mine frem til jeg skal sove til å jobbe. Jeg føler ikke tiden er helt på min side ikveld, men jeg skal gjøre et forsøk…

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld- og god 1.mai!

Leave a Comment