Velkommen på visning.

God kveld i stuen alle sammen! 

Ja, som mange har lurt på rundt huset vårt er det om det har vært solgt, eller om jeg har angret meg. Vel, det er ikke solgt, og jeg har ikke angret meg -ennå. Men sannheten skal sies at jeg føler en enorm klump i magen for hele salget, jeg er jo så glad i huset vårt.

Boligen ble tatt av markedet nettopp fordi bildene ikke var gode nok for salget. Det er ikke noe jeg er flau eller føler meg dum for å innrømme. En proff fotograf er jeg på ingen måte, og det er stor forskjell, ikke bare på utstyret, men hvordan annonse bilder skal bli tatt. Blogg-bilder tatt i hjemmet er annerledes enn salgs bilder til et prospekt. Itillegg har vi jo malt lister og ting et par strøk til så det er jo moro at helheten kommer frem. Fronten er ikke avbildet fordi vi ikke er ferdig i front, men gårdsplassen er ferdig steinlagt og veggen bak steinen i gårdsplassen er malt innen en evt. kjøper får nøklene. Noe annet har aldri vært sagt eller delt noe sted.

Velkommen inn :

Jeg er så glad vi fikk tatt skikkelig salgs-bilder ! For vi fikk fingeren ut, ble ferdig med alt og i tillegg fikk de frem ting jeg ikke ser selv. *fantastisk*

Og det kuleste var vel at den blå krittveggen fikk rett lys, for den blå veggen min ble ENDELIG skikkelig tydelig. Til vanlig virker den jo ikke så blå, men med rett blitz – ja så ble den så fin jeg ser den på de solfylte dagene!

-Til de som mener jeg mangler fronter på kjøkkenet, vel vi har endelig fått skapfrontene og de skal settes på, men dette er ikke noe vi gjør selv derfor står det til min kjære hjelper kommer å gjør det ferdig.. Derfor – vi selger ikke et «uferdig» kjøkken som mangler to fronter, vi har bare vært litt trege – flaut nok. haha.

Se det søte rommet til Lila da <3

Velkommen på visning torsdag 19.10 . Margareth fra Eiendomsmegler 1 i Fredrikstad ønsker dere hjertelig velkommene!

Ha en deilig kveld!

Leave a Comment