Velkommen til Margits Interiørtekstil.

Reklame. 

Trenger du skreddersydde gardiner, persienner- av det siste nye, gulvtepper, symaskin eller en bunad ? Vel, da er Margits interiørtekstil i Kristiansund plassen.

Idag har jeg tilbrakt min dag hos nettopp Margit, for ei dama og for et rivjern av ei kvinne. Jeg ble nesten stående å måpe, for aldri før har jeg møtt ei dame som har jobbet innen søm,tekstil og interiør i 50 år. Tenk, nettopp HUN har jobbet i 50 år innen dette faget og hun står ennå på og nyter gleden hun har ved jobben som driver henne. Tenk å være 70 år og fremdeles ELSKE å jobbe, jeg merket jeg fikk SKIKKELIG blod på tann og ble super inspirert av denne kvinnen. Når man legger hjertet sitt i det slik som dette, blir resultatet også bra, hvis man som Margits eier en smule sunn fornuft også! -Det gjelder å ha respekt for at ikke alt skal måtte bruks og lære seg å klare å se at man har penger på konto uten å måtte bruke de, sa hun.. Noe som er HELT sant, hadde jeg hatt den erfaringen jeg sitter med idag og ennå drevet butikk ville jeg hatt helt andre verdier og veksten ville artet seg en helt annerledes. Drift, kamp og lidenskapen i jobben viste Margit alt om, og med så mange tiår i bransjen har hun lært hvordan hun skal styre skuten.

Hun har reist land og strand, fra dør-til-dør, hun har erfart hvor tøff bransjen er, men idag koser hun seg mer enn noen gang! Snakk om å brenne for jobben sin.

Designer Guild er et av Margits merkevarer og hun tilbyr de lekreste puter,gulvtepper ( på bestilling) , gardiner etc. fra dem. Selv klarte jeg å «lure» med meg en pute hjem…. Stoff er hun nummer 1 på og utvalget er enormt.

Margits Interiør og tekstil ligger midt i den søte lille gå-gaten i Kristiansund. Margits har valgt og heller ha kvalitets produkter å tilby sine kunder enn å bruke tid på å konkurrere med alle de billig-butikkene. Dette er nok nøkkelen for å stikke seg litt frem i et ellers «het» marked hvor alle konkurrer med alle.

Jeg har funnet mitt drømme teppe fra Designer Guild. Se så lekkert da!!!  Det kan bestilles på mål og i en rekke ulike farger.

Det er få som har inspirert og imponert meg så mye som denne dama og hadde jeg hatt butikken hennes hjemme hadde hun måttet sy opp gardiner og puter til hele mitt nye hus.

Jeg fikk også lov å style litt i vinduet og satt sammen mine favoritt puter. Den gulfargen er rett og slett helt rå! Og med grått ble den bare SUPER fresh. Om jeg ikke husker feil kostet puten 300/400 kr…

Følg Margits interiørtekstil HER på facebook. 

Jeg har hatt en helt fantastisk dag og takker masse for at jeg fikk komme!

Tusen takk for meg!

 

 

 

Leave a Comment