Verdens beste!

Søndagskos og det med høy kosefaktor. Idag sov begge småjentene til klokken nærmet seg 09:30 – skikkelig sovejenter idag… Deilig for mor og far, det er ingen tvil! Når vi stod opp så vi litt på barne tv og deretter lagde vi frokost! Namnam, – fersk brød, egg og masse deilig pålegg, ingenting slår nettopp det.

Etter frokosten ble vi enige om å bake boller med MASSE gul krem!

Begge jentene liker helst å henge rundt halsen på meg, og det var derfor STOR stas å få lov til å sitte på benken når vi skulle lage bolle deigen!

Det er alltid like koselig å bake, spesielt når jeg er såååå glad i nettopp det! Jeg håper Lila også vil elske å bake når hun blir større, for hun digger det nå! Jeg prøver ihvertfall å være flink til å inkludere barna i det jeg driver med!

Mellom slaga har vi sett på iPad, lekt og nå ligger vi mette etter litt for mange boller å ser på Karsten og Petra -igjen! Hihi…Lila og Vanessa elsker nemlig disse filmene og seriene, og de er så søte der de sitter å følger med på alt!

Jeg tenkte å ta med meg jentene ut en times tid snart- det er jo så fin sol nå og glattisen som var utenfor har smeltet helt! Nå kan vi tusle en tur ut i hagen uten at det er noe problem heldigvis! Jeg skulle ønske det var litt snø, men men man kan ikke få alt man ønsker seg, vi har jo sol!

Kanskje jeg skal varme litt kakao og pakke med en liten niste?  Hmmm? Boller kanskje? Hhihi….

Disse var ihvertfall MAGISKE! Camillas skolebrød! 

Hvordan har deres søndag vært så langt?

Håper dere koser dere og har en fin-fin dag med de dere er glade i! Vi sees litt seinere!

Leave a Comment