Verdens beste morsdag!

God morsdag til alle kjære- fantastiske mammaer der ute!

Idag klarte mannen å snike seg opp, liste seg ned og lage en deilig frokost som han overrasket meg med på sengen! Ungene kom inn å gå meg verdens beste klem og rørende ord.

Ord som varmer <3 Jeg har virkelig noen flotte barn <3

Jeg er så takknemlig for familien min, og for at de idag har valgt å gjøre litt ekstra stas på meg! Det er absolutt ingen hemmelighet at jeg lever et liv hvor jeg føler jeg har nådd MAX i hvor heldig jeg kan være. Tenk at jeg har 3 barn ( snart 4) som jeg blir overøst med kjærlighet av hver eneste dag UANSETT hvor mislykket og utilstrekkelig  jeg har følt eller til tider kan føle meg. Itillegg er jeg heldig å har ei lita stedatter som har blitt så glad i meg og jeg i henne.

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag, gir mammaen deres en GOD-GOD klem og tillater dere selv noen gode komplimenter fra de som er mest glad i dere!

-Selv har jeg en mamma jeg forguder og verdsetter mer enn noe annet. Pga henne har jeg lært at det å være en mamma ikke nødvendigvis betyr at man skal være best i alt, men heller det at man alltid skal være til stede og kjærlig. Jeg har lært at den beste gaven jeg kan gi barna mine er hjertet mitt, og siden jeg har en mamma som alltid har fortalt meg at jeg har vært i hennes har jeg også alltid følt meg elsket. Gratulerer med morsdagen mamma min, du er den beste mammaen jeg kunne fått og den som har lært meg å være en selv. 

 

Leave a Comment