Verdens beste Tandoori.

Er det en ting jeg synes er bedre enn noe annet er det indisk. Ungene elsker indisk like mye som oss, og de velger det ALLTID når de får avgjøre hva vi skal ha til middag.

Jeg jukser så å si alltid når jeg lager denne, nettopp fordi jeg har prøvd å lage den fra bunn og personlig likte jeg pakken fra toro best.  ( youghurten har pleid å skille seg for meg, dessverre.)

Jeg bruker to pakker for at det skal bli nok for oss,men for 3-4 personer skal en pakke holde.

Pakken ser slik ut: 

Jeg finhakker ALLTID fersk hvitløk og finhakker 1-2 båter som jeg blander inn i marinaden.Kyllingen lar jeg ligge i marinaden 2-3 timer ( det går helt fint å lage den direkte også) . De gangene Kim og jeg spiser denne retten alene finhakker jeg en chilli som jeg rører inn i marinaden.Du kan også blande inn nøtter og skal barna spise dette er brokkoli og gullerøtter noe som er greit å blande inn i gryten. Istedenfor å kun bruke vann, tar jeg 50/50 vann/melk og i rømmen/ créme fraiche bruker jeg litt av hvitløken og rører inn før jeg benytter meg av den i kasserollen.

Jeg kutter alltid opp en frisk og stor salat til den og i den har jeg avokado, mais, rødløk, tomat, agurk, salatblader, chilli,mango og erter og over presser jeg en fersk lime og til slutt dysser jeg over litt havsalt.

Vi bruker så å si alltid NAN brød, men vanlig baguetter med hjemmelaget hvitløkssmør er også kjempe godt til(vi bytter gjerne litt på.). Nanbrødet er også kjempe godt med hjemmelaget hvitløkssmør på toppen- namnam..

Dette er jo ikke en hokkus -pokkus rett, men ved å få sin egen lille vri på den er det utrolig hvor god den blir!

Har du ikke prøvd denne før, anbefaler jeg deg å gjøre det. Har du laget denne før og kjenner til denne retten anbefaler jeg deg å prøve denne vrien !!

Jeg har fått hundreogti spørsmål på denne retten og selv om den er lekende enkel å lage håper jeg de som ønsker en vri på retten eller aldri har smakt den snappet opp et par tips og prøver den!

Leave a Comment