Vestlia Resort.

Annonse / oppholdet er sponset av Vestlia Resort. 

Vipps har dagen vår gått fort, men i rolige og deilige omgivelser er vel alt annet umulig?  I januar tok jeg med mannen og Lila til Vestlia Resort, en forsinket bursdags gave til mannen, men gaven ga mersmak. Nå som høsten endelig var her synes vi det var på høy tid å reise opp igjen. Fjellluft, natur og god mat – absolutt et avbrekk vi trengte nå.

Vestlia Resort er et fjellhotell med skiheisen rett utenfor døren, sykkelbaner, zipline, og en rekke fine turløyper og aktiviteter for store og små! På hotellet er det spa, badeland, lekeland, bowling og fantastisk Restaurant. Det er første gang vi er her på høsten litt utenfor sesong, og det er virkelig fint her! Jeg er svak for denne årstiden og føler jeg nesten vokser litt som menneske av å kunne hente inn denne årstidens inntrykk. *¨Smiler*

For interiørgale damer som meg er det litt ekstra stas å være her, det er nemlig et interiør her som gjør meg glad langt inn i hjerterota..( Om jeg kan si det?)  Skikkelig høyfjellstil på sitt beste! Se selv, det er jo rett og slett magisk og nesten som å være i et norsk Folkeeventyr!

Hotellet har mange koselige hvilesoner hvor du kan ta deg en varm kopp kakao, krype opp og nyte stillheten i salongen.

Bare det å kunne sette seg tilbake og varme seg foran peisen etter en lang fjelltur var helt magisk.

Også har du meg som elsker store ting, – altså denne kransen skulle jeg gjerne hatt hjemme selv. Hehe…

Se så flott spisesal! Alt er så gjennomtenk og lekkert!

Som dere ser er det virkelig flott her, og dette er bare noen få bilder av det hele!

Nå skal vi snart ned å spise middag, og jeg merker jeg får vann i munn før jeg i det heletatt vet hva vi skal spise! Maten her er nemlig helt fantastisk!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment