Vi er klare! .. Jeg er klar!

Godt nytt år alle lesere, samarbeidspartnere og kommende prosjekter! 

Da er vi plassert inn i et nytt år, dette året har jeg ventet på siden jeg forstod hvor viktig nettopp dette året ville bli for meg. I tillegg til å kose meg i julen tillot jeg meg selv å senkende skuldrene helt med en aldri så liten juleferie sammen med 90% av Norges befolkning. Deilig, energigivende og helt magisk! 

Vi tilbrakte nyttåras aften med fondy, film og ro…. Bare Kim, Lila og jeg. Venneparet vårt ble slått ut med omgangssyken og min kjære venninne havnet på sykehuset og har tilbrakt dagene der. Jeg var derfor en svipptur innom henne, men ellers bare stille og rolig. Vi kjørte til en topp, og der stod vi klokken 00:00 å så året bli smelt til himmels -hjertelig velkommen! Lila var våken, forgudet alt fyrverkeriet og storkoset seg som hun alltid gjør med de hun er glad i rundt seg! Iår sa hun til og med «Godt nytt år» til oss! *smiler* 

Idag avslutter jeg dagen min i uke 25 og skal starte på min 26 gravid uke! Om 3 måneder kommer lillebror og jeg har nesten litt vanskelig for å forstå at jeg er så langt som jeg er i svangerskapet! Om 7 dager er 90% sikkert at han vil klare seg helt fint om en fødsel skulle skje, noe jeg tror og håper ikke vil skje såklart! Og dere, om 1.5 måned fyller jeg 3o år! Altså, jeg har bare noen uker igjen av 20 årene og det er helt SYKT! Helt fantastiske planer ligger nå klare for start her inne! Som dere vet skal jeg bare ha 6 uker permisjon, utover det skal jeg jobbe med lillebror på armen min og i samarbeid med mannen. Han er jo en del av meg og min hverdag allerede og siden jeg ikke kan legge ned denne bloggen i et år har jeg jobbet i snart 3 måneder for å ha alt klart så han kan være med mammaen sin uten problemer, være med pappaen sin og med besteforeldre – noe vi ALLE gleder oss til. Jeg hadde jo ikke permisjon med Lila 100 % heller så dette har jeg heldigvis litt erfaring med, men at ting er mer planlagt nå er ingen hemmelighet.

Her åker ALL julepynt ut idag…. Jeg tok vekk litt rødt og vissene kranser 4 juledag, men nå går julekuler, julelykter +++ ut også! Huset ble brått sååååå mye større! Og dere, nå er det ikke lenge til vi begynner å bygge på! Altså- 2019!!! Påbygg, oppussing, baby, spennende prosjekter og masse tid med de vi er glad i !! Jeg er helt i 110 jeg nå! -På mandag skal vi faktisk på 3D, tror dere det er en pappa som teller dager og en mamma som gleder seg eller? Høydepunktene i svangerskapet er jo de gangene vi får se det lille miraklet vårt! Samt merke bevegelser – Victor er nemlig AKTIV til tusen!

Bilder kommer mer fra heimen for nå er kamera fiksa, minnekortet på plass og juleferien over!!  -Og blomster handlet inn!

Vi sees litt seinere idag! 

Leave a Comment