Vi fikk sjokk beskjed på ultralyden igår.

Var det deg lille venn? Hele tiden var det deg, men mamma og pappa trodde det kanskje ikke..

Spente dro vi  på ultralyd igår, endelig var dagen kommet. På venterommet følte jeg at jeg kunne høre alle lyder rundt meg ekstra godt, alt med svangerskapet ble brått så annerledes.

-Tenk om de finner en feil som vil gi deg et tøft liv? Tenk om jeg som mammaen din har fått i meg for lite vitaminer, tenk om noe har gått galt på veien din?

Uansett hva til verden skal du, og her hos oss er du ønsket så ufattelig mye! Alle barn er en berikelse, en livs gave, men for oss er nettopp du ønsket så utrolig mye! En del av mamma og en del av pappa, en felles del av oss.

Vi satt nøyaktig 5 minutter over tiden, så jeg synes vi kom fort inn…. Samme jordmor som tok meg imot med Mathilde, smilte og ønsket oss velkommen. Jeg så på skjermen ved sengen, og en spent pappa satt å ventet.. » Dette går bra jente mi, Amie har det fint sa han»….

Etter å ha registret det som skal registreres var tiden for å se deg der. Varsomt hold jeg meg på magen, staket den litt i håp om å merke et aldri så lite spark før hun skulle starte.

-Legg hodeputen godt bak hodet og slapp av så du ikke sitter å strammer magen din, nå skal vi se på babyen deres»-sa jordmor.

Kim tok meg i hånden, og sammen fikk vi en skjerm foran oss!

Så begynte det…. Jeg spurte før jeg klarte å puste igjen – lever hun? Jordmor sa» ja, jeg ser allerede hjertet der» og så pekte hun. I det sekundet sank pulsen min, roen kom innover meg og gleden ble så stor, så stor. 

Denne babyen er veldig aktiv fikk vi høre å se, det lille hjertet vårt hoppet, snurret og danset rundt i magen.

Hodet ble sjekket, hjernen, hjertet, ryggrad, organer, armer, bein +++, kontroll mål på kontroll mål ble sjekket og alt stod helt fantastisk til med babyen vår.

Så startet moroa, kjønnet…. «Er det fremdeles ei jente?» spurte jeg, for da drar vi å kjøper masse kjoler etterpå!  Hun tittet å sa ; » kjoler er nok ikke det dere ønsker å kjøpe til barnet, for dette er en gutt»  Jeg så i lynfart på Kim som bare ble et stort glis!  Jordmor sjekket -gang-på-gang-på gang og gutt var det! Vi fikk til og med bilder av den lille snoppen på ultralyd. Jeg spurte om hun kunne se feil, at ikke jenta kunne være hoven, men nei.. Dette er 100 % sikkert en gutt, det er ingen tvil og helt sikkert. Når du i tillegg er så langt på vei som det du er ser man ikke feil ved en slik tilgang til å se kjønnet.

Sant skal sies før vi får høre noe negativt ; VI hadde IKKE noe kjønnsønske, men med et flertall jenter hjemme er det ingen hemmelighet at en liten gutt var ekstremt stor stas!  Jeg har ikke hatt en liten gutt på 12 år, og har de siste to gangene fått jente, så en gutt, jeg skal ikke lyve å si at det ikke var en morsom overraskende nyhet når det først er slik.Kim ble helt rørt, for at han har snakket om at han ønsker seg en sønn er ingen hemmelighet.

Amie var ingen Amie, men en liten prins! 

Så i april ( jeg ble flyttet 7 dager tilbake) kommer en liten prins! Vår bittelille god-gutt som får en fantastisk storebror og tre fine storesøstre!

Velkommen til verden når april kommer Lille elskling, mamma og pappa får en spennende påske og din første fotballdrakt og fotball ligger allerede klar å venter på deg fra pappa! Han og storebror skal nemlig lære deg alt du trenger å vite om Golf, Fotball og ski aktiviteter !  Og skulle du ønske dans og glitter istedenfor så har du tre søstre og en mamma som kan alt du skulle måtte ønske å lære om nettopp det!

Lille prinsen vår – voks deg stor og sterk, det er det uansett hva det viktigste ! 

 

Leave a Comment