Vi har hatt det veldig tøft…

God kveld, god kveld! Dette har vært en lang dag, noen gange skulle jeg ønske at livet var en dans på røde roser… Jeg har heldigvis klart å plassere meg for kvelden, vi tok oss nemlig en velfortjent kosekveld med Lila idag.

De to siste ukene har Lila vært veldig sår og lei seg. Jeg vet det er vanlig at barna er i barnehagen man-fre fra 07/08- 16/17 mange steder, men Lila har hatt en liten fordel i å ikke ha lange dager og blitt vant til det.. Kun en gang i blant, men i snitt har hun startet i barnehageni 09/10 tiden og vært hentet før 16:00. Den siste tiden har hun hatt de typisk lange dagene og det har hun vist sin frustrasjon til. Med opp til 9 timer i barnehagen har hun svart med å være veldig lei seg.  Det er jo ikke til å legge skjul på at hun har sovnet stående når klokken da har vært 19/20 uten at vi har rukket å legge henne i sengen. For Lila å bare ha et par timer med meg iløpet av dagen har vært uvant og sist uke ble hun lei seg når de andre barna ble hentet og hun fremdeles satt igjen å ventet. Mammahjertet mitt kunne ikke følt seg «dårligere», nettopp fordi dette var nytt for hun og meg. Hun er flink til å gjøre seg forstått, og de i barnehagen fortalte meg at hun var veldig sår og savnet mamma ekstremt mye. Denne uken har vi derfor tatt igjen den tapte tiden, med kos på morgenen og ekstra kos på kvelden. Ikveld ble det derfor seint, Lila la seg nettopp!  Etter en kosekveld med julebrus og vafler- namnam.

Dette var STOR stas og Lila har danset, synget, klemmet og susset på oss hele tiden. Vi trengte en sånn kveld nå, for det har vært ekstremt mye jobb og mindre tid sammen.

Kos, kos og atter kos…

Det er rart å tenke på at vi snart er 4 personer her i huset den delen vi er vant til å bare være tre.

Rundt oss to virker alt skikkelig rosenrødt hele tiden har jeg fått høre folk si, men det er det ikke… Vi har aldri jobbet mer og hardere for å få alt til å gå slik det skal. Det har kommet mange katter opp av sekken her i huset, men vi har likevel ikke gitt oss. Som gravid og i full jobb med veiledninger / blogg og mye plager i svangerskapet er det ikke enkelt å få kablen til å gå opp hele tiden. Jeg er ikke en blogger som KUN jobber med bloggen, jeg jobber selvstendig med interiør og veiledninger i tillegg og heldig som jeg er har jeg fått nesten fulle dager med dette. Noe jeg er ekstremt stolt over og for, jeg liker å bygge meg opp utenfor denne bloggen også. Det å skape en trivelig blogg, samt en god arbeidsplass selvstendig er alt annet enn enkelt. Vi har hatt mange tøffe runder med mye frustrasjon, slitene kropper osv..  Endelig begynner ting å bli bedre, grep er tatt, men det er gode grep som vil gi oss 100 x mer glede.. Nå skal jeg jobbe meg igjennom et par mailer, starte på et reklame innlegg og deretter finne sengen…

Imorgen er en stor dag , og jeg vet ikke om jeg får sove i natt….

Leave a Comment