Vi har valgt å holde mye skjult.

Endelig litt kosetid for mor og far! Formen min har som dere vet hengt litt etter de siste dagene, jeg har vært skikkelig forkjølet og kan faktisk ikke huske sist jeg var forkjølet slik som denne gangen. Det er rart hvordan man føler at ting brått blir et «ork», men idag føler jeg at formen har vært stigende! *Smiler* Dagen idag har nemlig vært helt super, og jeg bare elsker at vi er så flinke til å være litt spontane når vi ikke har barna. Det er ikke mange ukene til vi blir en liten tass til og da blir det spontane byttet ut med planleggingen og prioriteringer.

2. februar – tenk at vi snart har kommet oss igjennom første helgen denne måneden allerede, og det på et blunk.

Daten vår ble tilbringet på O´Learys, mannen fikk meg nemlig med på fotballkamp, for idag ble kampen til Chelsea ENDELIG vist på tv´skjermene der. Jeg fikk min fajitas og mannen sin burger – super godt når man ellers er lei av mat.

Ukene mine går på, så nå har jeg snart rundet av uke 30 i dette svangerskapet også. Tenk at tiden kan gå så fort når man venter, det er nesten litt utrolig!

Jeg elsker den lille babykulen min, og føler endelig at jeg har det litt bedre med meg selv- til tross for at jeg nå begynner å føle meg stor.! Jeg føler året 2019 er året nesten alle skal ha baby og det er virkelig koselig – tenk hvor mange nye små barn som kommer dette året.

Dette året vil bli så stort for oss, ikke bare med tanke på lillebror sin ankomst, men alt vi har ordnet med i skjul.. Vi har hatt noen turbulente år bak oss, og pga nettopp det har vi lært oss å holde korta våre tett-TETT til bryste og virke heller litt «kjedelige». Faktisk har det vært utrolig deilig, og slik kommer vi garantert til å fortsette også, det å dele ting når de er gjennomført er så sinnsykt mye bedre enn noe annet! Presset blir et annet, praten eksisterer ikke og man får liksom landet skikkelig selv! *smiler*

Vi skal fortsette å nyte kvelden og vår tid sammen <3 Håper dere får en fin -fin lørdagskveld.

Leave a Comment