Vi nærmer oss mål.

God kveld, eller god natt alle kjære lesere.

Hvordan gikk denne dagen såååå fort? Sikkert fordi dagen har vært så fin, rett og slett deilig. Mathilde og jeg var å så på filmen – Ballerina. Den MÅ alle med små jenter se, den var nemlig kjempe fin- vi elsket den. Mathilde satt som et tent lys igjennom hele filmen, og heldig var vi for mamma ble med oss på Kino. Det syntes Mathilde var ekstra stas, både mormor og mamma for seg selv- det skjer ikke hver dag. hihi….

Når vi kom hjem ble jeg møtt med en FERDIG skillevegg som ble helt sinnsykt bra!

Det er nesten litt uvirkelig at dette huset har bli så fint som hva det har blitt. Ingen trodde meg når jeg sa det kom til å bli så fint, men idag håper jeg at jeg har vist de som tvilte at de tok feil. Folk «mobbet» meg å sa jeg hadde kjøpt meg en rønne, at siden jeg var blitt «alene» var dette hva jeg liksom klarte oppnå. En ting skal jeg ha- jeg har til dags dato kun bodd i boliger jeg har gjort til det bedre. Likevel, dette er det hjemmet jeg har vært mest stolt av!

Ja, for tenk- dette er det SAMME huset.

Det var rødt, hvitt og blått, og i tillegg trengte det MASSE kjærlighet.. Jeg føler ikke bare det har blitt penere, men det har blitt så hjemmekoselig. Jeg vet med sikkerhet at jeg har gjort en god innvistering og økning på boligen, og det at resten av rekken også har pusset opp er et PLUSS! <3

Nå står nytt rekkverk i andre etasje igjen, pluss en skillevegg på siden badestampen står, utover det … Vel, så er fasaden på denne siden ferdig. ( ny verandadør nede + nytt vindu på rommet til Oliver skal byttes)

Rart jeg er stolt?

Leave a Comment