Vi nyter ferielivet.

Inneholder Reklame.

Vi nyter ferielivet her nede, skikkelig late dager. 

Vi startet idag å jobbe før klokken rakk å bli 08:00, så at vi er noen syvsovere kan vi ikke skryte på oss. Det ble seint igår, vi var ute med eieren av plassen her, de vi samarbeider med og makan til morsom og inspirerende mann kan jeg ikke huske sist jeg var i kontakt med. Jobbmann av sjel, og opptatt av å få til det som skal, kjempe inspirerende.

Vi jobbet til klokken var 10 idag, tuslet opp til butikken, kjøpte ferskt brød og frukt, spiste en deilig frokost på balkongen, jobbet en time til og dro på stranden. Vi jobber unna det som skal på morgenen, for da er «grovarbeidet» unnagjort før vi trekker oss litt tilbake.

Vi har funnet «vår» plass her nede, trives bedre og bedre, samt oppdager nye vakre steder hele tiden.

Etter stranden idag tuslet vi opp i byen for å titte litt, jeg vet ikke med dere, men jeg elsker yrende folkeliv, feriemodus og masse forskjellig å titte på. Vi handlet litt småtteri til barna hjemme og jeg fikk hamstret med noen fine strandkjoler.

Vi tok en aldri så liten timeout på Obzor sitt fine utested. Her har de den beste banan og kokos drinken + en rekke andre sukkerfine søtsaker. Plassen er så innbydende og ligger midt i smørøyet.

Jeg kan ikke annet enn å nyte, når jeg besøker plasser som dette…

Det er uten tvil mye å titte på her og det er jo ingen tvil om at Bulgaria nå som det er sommer er noe helt annet en i  høst,vinter -tidlig vår periodene…

Idag spiste vi middag på «Salt & pepper» en sikker vinner som vi har besøkt flere ganger.

Jeg er ikke sånn alt for glad i biff og slik i denne varmen, så på meg ble det en deilig salat med litt spekeskinke, men Kim tok en deilig pepperbiff. NAMNAM….

Denne middagen kostet oss 150 norske kroner, så billig er det. Jeg har en «lei» vane av å gange alt med 10.. Så kommer jeg på at det ikke er euro og den kursen vi har her- haha…

Imorgen blir det å utforske mer av plassen, jobbe og deretter nyte strandlivet enda litt mer.

Jeg håper dere koser dere hjemme, jeg har hørt at dere har deilig sommer hjemme også- her er det VELDIG varmt, men vi klager ikke!

Husk at dersom dere har spørsmål eller ønsker å vite mer om Bulgaria og Leilighetene vi selger her nede kan dere kontakte Kim@husibulgaria.no 

Leave a Comment