Jeg tror du vil digge det

Reklame // innerommet.no

God kveld kjære lesere. Kvelden kommer fortere og fortere for hver dag nå, men jeg tror det skyldes at jeg har så mye å drive dagene med at tiden aldri står stille. Det er faktisk helt ok, for jeg gleder meg jo mer og mer til April for hver dag som går og da er det jo fint at reisen ditt blir minnerik, god og koselig.

Apropos koselig, husker dere jeg for et par uker siden presenterte en ny nettbutikk for dere ? Det var en nettbutikk dere elsket like høyt som meg, og det synes jeg var ekstremt koselig – nye butikker fortjener å komme frem og de fortjener å bli sett. Det er en stor del av jobben min, nemlig det å presentere dere for butikker og ting som kanskje ikke alle vet om og kjenner til fra før.

Nå står julen for tur, og i den forbindelse vil jeg veldig gjerne vise dere noen flere produkter fra innerommet, dette er butikk jeg virkelig elsker fordi prisene er så vennlige for lommeboken og produktene er noe for en hver.

Under har jeg satt sammen noen spreke collager med noe for en hver, så trenger du noen julegavetips til noen du er glad i er det bare å ta en titt.

Lekker skinnstol HER. 

Sort Loungestol HER 

Sist, men ikke minst, de lekre sorte Blackwood lampene til bord og gulv. Finnes HER  & HER

Lekre santo hyller finnes HER & HER. Dekorativ på kjøkkenet, badet, rommet eller kontoret. 

Vasen som er lekker som både vase og lykt Mizo finnes HER

I tillegg er dette fatet og lykten noe passer så å si i et hvert hjem. Lekker som årets adventsfat og lekre lyter til vintermørket. Finnes HER & HER. 

Denne serien er også på tilbud- perfekt ikke sant?

I perioden nå frem til 9.desember kjører innerommet en konkurranse med premier til en verdi av 3500,- —–>

Innerommet skal nemlig gi bort alt det som er på bildene til en av dere. Verdien på dette er som sag 3500 kroner. Vi trekker ut en vinner 9 desember og vil deles her på bloggen. For å delta og for å være med i trekningen må du tagge en venn i kommentarfeltet på konkurranse bildet(inne på min Instagram eller Facebook side) og følge Innerommet.no på Facebook og på Instagram. Jo flere du tagger jo større er sjansen for å vinne -lykke til!! 

Leave a Comment